2019-07-05 18:48:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma konfliktus adódhat mások igényei és a sajátjai miatt

Napi horoszkóp július 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó bolygója, a Mars együtt áll a ma hátrálni kezdő Merkúrral: most lehetősége van átgondolni induló vállalkozásával kapcsolatos terveit, és kezdi magát meggondolni. Talán néhány részlet nem egészen illeszkedik bele a képbe. Ne aggódjon, végül összeáll minden!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön stressztűrő képessége most egyenlő a nullával, és a bolygóállások bizonytalanná teszik. Az elkövetkező néhány napban ne hozzon döntést semmilyen fontos kérdésben.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr a mai napon megkezdi hátrálását, ez az ön számára egy igen kedvezőtlen hatás. Amíg a bolygó nem kezdi meg az előre mozgását, addig nem tudja lezárni a folyamatban lévő ügyeit, ez körülbelül 25 nap. Semmiben ne hozzon döntést és ne vásároljon drága dolgokat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hátráló Merkúr az ön második sorsterületén halad át: meggondolhatja magát befektetéseiben, mégsem tűnik annyira kedvezőnek az az ajánlat, amit barátaitól, vagy pénzügyi tanácsadóitól kapott. Lesz egy kis ideje a részetek aprólékos kigondolására, és a következő hónapban lezárhatja függőben lévő ügyeit.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Anyagi kérdésekben akadályokra számíthat. Mivel ön nagyvonalú természet, erről nem vesz tudomást, amit jól is tesz, jelenleg ugyanis nem tudja megoldani a problémát.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr hátráló mozgást végez az ön tizenkettedik sorsterületén: emiatt alapvető dolgokat is megkérdőjelezhet az életében. Most egy darabig ne hozzon döntéseket, ne írjon alá szerződéseket, mert a másik fél meggondolhatja magát.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz egy kellemes fényszöget alkot a Holddal, itt az ideje, hogy kényeztesse magát! Ha van rá módja, vásároljon néhány új ruhadarabot, vagy menjen el fodrászhoz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold-Vénusz kellemes sugárzása jótékony hatást gyakorol, mindenféle érzelmi természetű kapcsolatára. Ha voltak bizonyos sérülések ön és partnere között, most azt könnyűszerrel elsimíthatja, ne aggódjon minden rendben lesz, egy csodálatos vacsora otthon és egy szerelmes este mindkettőjüket megnyugtatja.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A környezetváltozás kimondottan jót tesz ma önnek. Nem érzi magát jól a bőrében, mozduljon ki a négy fal közül, az segíthet!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma konfliktus adódhat mások igényei és a sajátjai miatt, beszéljenek erről nyíltan párjával, gyorsabban jutnak közös nevezőre. Mutasson ön is némi hajlandóságot a megegyezés irányába.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a Vénusz-Uránusz közötti kellemes fényszög miatt vágyik az izgalmakra, de nem bánja, ha ezt jelenlegi partnerével tudja kiélni. Nagyon szerencsés, hogy ilyen ember van ön mellett, aki eltűri az ön különc természetét.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold és a Vénusz közötti kellemes fényszög biztosítja önnek, hogy ez a nap a legnagyobb harmóniában teljen el családi körben. Most kinyilváníthatja szeretetét rokonsága felé!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: