2018-02-19 06:54:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma fontos döntéseket hozhat meg

Napi horoszkóp február 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem lesz annyira kellemes a hét kezdete. Inkább megterhelőnek látszik, és még valamilyen probléma is felmerülhet. Ma minden sokkal inkább a nehezére fog esni, mint máskor. Egy látogatás a masszőrnél nagyon jót tenne! Este beszélgessenek egy jót a barátnőjével.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A hét elején rengeteg problémába ütközhet. Ha azonban elkezd szembe nézni velük, gyorsan ráébred majd, hogy nem is olyan nehéz megoldani őket, sőt a munkája elégtételt is fog adni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma mindenképpen be kell fejeznie bizonyos dolgokat. Ne kímélje magát, hanem gyorsan végezze el a feladatait! Fegyelemre és kitartásra van szüksége. Ma alaposan megdolgoztatja egy munka. Kikapcsolódást és szórakozást jelenthet, ha este elmegy találkozni a barátaival.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Szaturnusz már a Bak jegyében jár. Itt uralmi helyzetben van, ön is érzi a hatását. Lehetséges, hogy olyan emberekkel találkozik, akik a későbbiekben is nagyon fontosak lesznek az ön számára, valami jelentőset mondanak, vagy valami fontosat ajándékoznak önnek. Este nagyon sok munkát kell még elvégeznie.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Számítson egy-két kellemetlenségre. Talán túl sok pénzt kell kiadnia, és ez aggasztja. Délután mindenképpen kérjen időpontot a háziorvosától, és végeztessen magán egy általános kivizsgálást. Este tegyen rendet a szekrényekben, már itt az ideje, hogy készüljön a tavaszra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Komoly döntést fontolgat magában. A végső szót azonban mindaddig ne mondja ki, amíg száz százalékosan nem biztos magában. Ha csak egy picinyke kétsége is van, inkább várjon még! Ne tegyen semmi visszavonhatatlant!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma minden téren jól tud érvényesülni. Ha tervez valamit, nagyon meggyőző hatással tud lenni másokra. Ma nehéz feladatokba is belekezdhet. Olyan szövetségest is találhat, aki ösztönzőleg hat önre. Este pihenjen minél többet, és vacsorázzon sok zöldséget. Egy szelet sütemény is beleférhet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Végre pontot tehet egy régóta húzódó ügye végére. Talán már azt hitte, sohase talál rá a megoldásra. Most ráébredhet, hogy a megoldás mindig is az orra előtt volt, csak valahogy tudomást sem akart venni róla.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Bak jegyében áll, elérheti a csúcsformáját. Most meghozhatja a fontos döntéseket, amiket hosszabb ideje halogatnia kellett. Ha ma este még el szeretne menni egy rendezvényre, akkor biztos lehet abban, hogy jól fog szórakozni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Bak jegyében áll, elérheti a csúcsformáját. Most meghozhatja a fontos döntéseket, amiket hosszabb ideje halogatnia kellett. Ha ma este még el szeretne menni egy rendezvényre, akkor biztos lehet abban, hogy jól fog szórakozni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehezen indul ez a hét. Ez azonban nem tesz semmit, nem kell mindig mindenben tökéletesen működnie. Úgy is tudja mindenki, hogy mindig a legjobbat adja magából. Nagyon örül majd, amikor végre vége lesz a munkaidőnek.


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai napon, és az elkövetkező napokban számosan fordulhatnak önhöz tanácsért. Vigyázzon, hogy a kellő alázattal kezelje a felvetett témát. Ha túl dölyfösen, rátartin viselkedik, elriaszthatja a többieket, ebből pedig kára lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: