2014-10-18 10:30:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Közelebb kerülhet álmaihoz

Napi horoszkóp október 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a Plútó a horoszkópja legfelső pontján áll: a karrierje, a hivatásában elérhető célok és vágyak állnak a középpontban. E tekintetben számos kihívással találhatja szembe magát, de jobb, ha ma inkább a családi és az anyagi ügyeket helyezi előtérbe, ezeket inkább támogatják a csillagok!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma előtérbe kerülnek a sürgős megoldást igénylő feladatok: ezek elvégzése közben is legyen nagyon óvatos, mert a Szaturnusz balesetveszélyre hívja fel a figyelmet! Jó befektetési lehetőségekről hallhat ma, sőt, ezt követően fontos tervei is elérhető közelségbe kerülnek. A külfölddel kapcsolatos ügyeit kezelje súlyuknak megfelelően.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az ön anyagi ügyeiért felelős Hold kellemetlen fényszögben áll a Neptunusszal: napi kiadásai jelentősen megnövekedhetnek. Vigyázzon eddig megtakarított pénzére, és figyeljen oda a befektetéseire is, próbáljon meg felállítani egy újragondolt, átértékelt költségvetést!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Mars az ön munkáját felügyelő terület felett vonul át: tele van energiával, és elég lendülettel rendelkezik ahhoz is, hogy behozza és utolérje magát a munkájában. Délután már inkább a partnerkapcsolata, szerződéskötései és a megállapodásai veszik át a vezető szerepet, irányítják a nap további részét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A két nagy sorsbolygó összekapcsolódott: minden előtérbe kerülhet, ami a múltból a jelent szolgálhatja, sőt, ezek a lehetőségek és előnyök ma konkrét hasznot generálhatnak önnek. Vigyázzon, a két bolygó kellemetlen fényszögben van egymással, ez meglátszik majd a teljesítményén is: máskor hónapok alatt sem követ el annyi hibát, mint most egyetlen nap alatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A két nagy sorsbolygó összekapcsolódott: minden előtérbe kerülhet, ami a múltból a jelent szolgálhatja, sőt, ezekből ma komoly előnyt kovácsolhat. Vigyázzon, a két bolygó kellemetlen fényszögben áll egymással, ez meglátszik majd a teljesítményén is: máskor hónapok alatt sem követ el annyi hibát, mint most egyetlen nap alatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a Plútó hatására felszínre kerülhet a múlt, ám nehéz lesz az emlékekből a mára vetíthető tanulságot kihámozni, mivel a Merkúr még mindig hátráló mozgást végez. Egyelőre még a megszokott, elvárt és elfogadott dolgok között élheti az életét, ám holnap nem kerülhet egy őszinte beszélgetést a gyermekével vagy az egyik, önnél fiatalabb rokonával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A horoszkópja 3. sorsterületén a Plútó áll, kellemetlen fényszögben: utazási tervei akadályokba ütközhetnek, mert ennek a bolygónak itt most a romboló hatása érvényesül. Ön fáradhatatlan ugyan, de most szívesen meglépne a feladatai elől. Jobban tenné, ha otthon maradna, mert így a munkája végére érhetne, kapkodás nélkül!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerelem egyik bolygója, a Mars az ön személyiségházában áll. Figyeljen oda jobban a szeretteire, ne hanyagolja el a párját, ne keressen kibúvókat, hanem igyekezzen a legtöbb időt vele tölteni! A család valami különleges anyagi természetű igénnyel állhat elő, pedig a családi költségvetés éppen negatívba fordult.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma több lépéssel közelebb kerülhet az álmaihoz! Ragaszkodjon az eredeti tervhez, ne hagyja, hogy bármi befolyásolja! Emlékei most különös hatással lesznek önre, nehéz lesz nosztalgia , vagy éppen újraéledő fájdalom nélkül gondolni a múltra. Ne legyen szentimentális, koncentráljon a jövőjére! Személyes érdekei és érdekeltségei kerülnek majd középpontba.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha elhatározta, hogy végre önmagát adja, akkor számítson arra is, hogy ez a nap tele lesz változtatásokkal! Képes lesz szembe nézni a múlt eseményeivel, és alaposan kielemezni az összefüggéseket. A leszűrt tapasztalatokból új célok születhetnek, amelyek elérése hosszú távon megszépíti az életét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptunusz szemben áll a Holddal: ügyeljen a hangulatára, minden megváltozhat, ami eddig kevésbé harmonikusan alakult a kapcsolataiban. Telefonáljon, vagy írjon annak, aki nemrég költözött el a környezetéből, ne féljen azt sem megemlíteni, hogy mennyire hiányzik önnek. Ma minden félelmétől és szorongásától megszabadulhat!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: