2013-01-29 08:57:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Koncentráljon a jövőjére!

Napi horoszkóp január 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma nincs a legjobb passzban, és mégis most, éppen ilyen lelkiállapotban kell egy fontos kérdésben döntést hoznia. Ez nagy terhet ró önre, de szerencsére van egy tanácsadója, akinek a véleményét mindig érdemes megfontolnia. Most is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap a szakítópróba napja lehet. Nem feltétlenül szakításé, de lehet, hogy ma alaposabban meg kell fontolnia valamelyik emberi kapcsolatát, hogy vajon érdemes-e tovább folytatnia. Ha változtatni nem tud rajta, persze.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma kénytelen lehet valakitől elnézést kérni, pedig jóformán maga sem tudja, mivel is bántotta őt meg. Mégis jobb, ha a béke érdekében inkább ön fúj egy kicsit visszavonulót. Majd lesz ez még másképpen is. Csak várja ki azt az időt!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kivételezett helyzetbe kerülhet ma, mert elnyerheti a felettese támogatását egy bizonyos pozíciót illetően. Ez azért is jó, mert az új státusz nemcsak több pénzzel, de jobb munkakörülményekkel is járhat. Igaz, több kihívással is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, a kedvese csak kihasználja, s közös jövő helyett, csak a saját dolgaival törődik. De persze ez nem egészen igaz, hiszen az is visszahat önre, ha ő megy valamire. Érezze a magáénak az ő sikereit! Aztán lesz majd másképp is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kissé monotonnak érzi a munkáját, de inkább örüljön ennek. Fogja fel úgy, hogy legalább önt megkíméli a sors a felesleges izgalmaktól. Különösen, ha azt látja, hogy ön körül mennyi a tragédia. Keressen máshol izgalmat magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Össze kellene szednie magát végre, ha meg akar felelni az önnel szemben támasztott rengeteg követelménynek. A legnagyobb baj persze az, hogy elvesztette az önmagába vetett hitét. Gondoljon Müchausen báróra, és húzza ki magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma úgy látszik, hogy alkalmatlan a komolyabb koncentrációt igénylő feladatok ellátására. Folytonosan elkalandozik a figyelme, ábrándozik, álmodozik, rózsaszín ködökben evez a tekintete. Ez már bizony szerelem…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon meg kell gondolnia, hogyan is dönt ma, hiszen amit ma elhatároz, az nemcsak az ön életére lehet ezután hatással. Számtalan lélek sorsa függ az ön elhatározásától. Ez meg is nehezíti, de meg is könnyítheti a döntést.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Elég volt a hátrafelé nézésből, ideje végre a jövőjére koncentrálni! Ha eddig a múlt túlságosan visszahúzó erőnek bizonyult, akkor pláne jobb lenne a tervekkel foglalkoznia. Ha erre fordítja erőit, azok megkétszereződnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kényes ízlésének senki nem felel meg: talán ez is az oka lehet annak, ha eddig még nem kelt el. Most végre maga is komolyan akarja gondolni a dolgot, és megszületik önben az elhatározás, hogy kikössön valaki mellett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkahelyén ön a tökéletes alkalmazott, ám a magánéletében nagyon is szétszórtnak bizonyulhat. Nem is lehet azonban minden fronton százszázalékosnak lenni. Ezért ne haragudjon magára, ha vannak hibái. Ettől még szerethető.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: