2020-02-12 08:21:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kedvező időszak a mostani a pénzügyek rendezésére

Napi horoszkóp február 12-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz-Hold oppozíció a párkapcsolati tengelyén jön létre, ez a konstelláció növeli a szeretetigényt, a következményektől függetlenül. Ha most keresi a párját és randevúzik, akkor hajlamos nagy kompromisszumokat hozni, csak azért, hogy ne érezze magát egyedül. Egy ilyen kapcsolat hosszú távon sajnos nem valószínű, hogy megmarad.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha az érzelmi szükségletei a mai napon nem kerülnek kielégítésre emberi érintkezés révén, akkor valószínű, hogy az étkezéssel helyettesíti, vagy bármi mással, ami révén pótolhatja a pozitív érzéseket. Ez a Hold-Vénusz oppozíciónak köszönhető.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz-Hold oppozíciója a barátságait és a szerelmi életét befolyásolja. Könnyen köt új ismeretséget, szívesen flörtöl, egy új románc is kezdetét veheti ma, de nem valószínű, hogy tartós lesz a viszony.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha van párja, akkor ma többször is összevitatkoznak, de ezek a szóváltások csak kisebb feszültséget jeleznek, a tranzit gyorsan elmúlik és kapcsolat működtethető tovább.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kapcsolatai nyugodtak és békések lesznek, kellemesen tud másokkal együtt dolgozni és szórakozni is. Nagyszerű alkalom arra, hogy elrendezze az életében a dolgokat, átnézze a számlákat, összeírja a közeljövő teendőit, majd utána kikapcsolódjon a barátaival.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap szellemileg teszi próbára. Minden irányból záporozni fognak önre az információk, és önnek oda kell figyelni a rejtett finomságokra, hogy ki tudja olvasni azt is, ami a sorok között van.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az első sorsterületén utazik át, a hangsúly a másokkal való interakciókon van. Hajlamos diplomatikusan megoldani minden problémát, és a béke érdekében félretenni a saját érzéseit is.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szinte végeláthatatlan eszmecserékkel telik ez a nap, de az a legjobb, ha ön csak a hallgatóság szerepét játssza. Ha ez sikerül, sokat fog tanulni belőle, ha nem, akkor konfliktusba keveredhet. A mai bolygóállásoknál a kompromisszumkeresés a legfontosabb!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A kapcsolatai remekül alakulnak, mindenkivel könnyedén szót ért. Ilyenkor még pénz is állhat a házhoz, de tartózkodjon a pazarlástól vagy a túlköltekezéstől. Ma akkor találja meg a nyugalmát, ha szép környezetben lehet, szívesen rendezgeti az otthonát.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kedvező időszak a mostani a pénzügyek rendezésére. Ma jó benyomást tehet másokra, és ehhez csak önmagát kell adnia. Egy barátja révén valamilyen anyagi természetű előnyhöz juthat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mérleg-Hold segít ma önnek a partnerségi kérdésekben, a csapatmunka kialakításában és mindenféle együttműködésben. Akár egy új kapcsolata is kezdődhet, amely fontos lehet a későbbiek során.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a döntések önnek nem jönnek egyszerűen, a tétovázás fő oka, hogy mindkét oldalát látja az adott helyzetnek, és fél, hogy elveszíti mások jóindulatát. A mai nap alkalmas arra, hogy külsejével törődjön, kozmetikus, pedikűrös látogatása boldoggá teszi önt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: