2013-09-06 23:40:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Jól teszi, ha pihenéssel tölti a napját

Napi horoszkóp szeptember 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem kell, hogy mindig ön legyen a társaság középpontja. Néha engedje érvényesülni a kedvesét is! Lehet, hogy ő csendesebb, és visszahúzódóbb, s talán épp azért választotta önt, hogy legyen a támasza, szócsöve. Hát legyen legalább ma az!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Már megint munkával tölti a hétvégéjét. Igaz, talán nem is bánja, mert úgy van vele, hogy ma inkább menekülni szeretne a családja elől. Az utóbbi időben talán volt alkalma kicsit kipróbálni, milyen egyedül. Most erre vágyik megint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön szereti a kihívásokat, és ezt most talán valamilyen új tanulmány formájában találhatja meg. Intellektuális tapasztalatok nélkül, úgy érzi, szétszedik önt a mindennapok. Egy szombatonként tartott tanfolyam most a kiutat jelentheti önnek.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene visszautasítania egy segítséget, vagy meghívást pusztán azért, mert udvariatlanságnak tartaná elfogadni. Ismeri a mondást: „Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el.” Ha nem ütni akarják, a világért se fusson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne azon bánkódjon, amit hiányol az életéből, hanem inkább örüljön annak, amije van. Az anyagi értékeken is túl kellene látnia: van sok olyan értéke, melyek pénzben nem mérhetők. Ki tudná megsaccolni például a gyermekei szeretetét?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napra szervezhet magának a párjától külön programot. A barátai is vágyják már az ön társaságát, és a kedvesére is ráfér már egy kis saját felelősség a gyerekekkel. Vagy a kutyával, macskával, ha másuk nincs.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Inkább ne tervezzen semmit a hétvégére, hanem hagyja, hogy spontán történjenek meg a dolgok. A programok örökös hajszolása nem engedi, hogy valami olyasmi történjen meg önnel, amire már régen vágyott, amit talán el is feledett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha egyedül érzi magát, akkor miért nem keresi másik emberek társaságát? A kesergés helyett végre emelje fel a telefont, és hívja a régi barátot. Egy sörözésre, kávézásra, baráti sétára ő is kapható. Érezze jól magát!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy családi eseményre számíthat a mai napon, amire már régóta készülődött. Az izgalom miatt azonban kiújulhat egy bizonyos egészségügyi problémája. Ezért válogassa meg jobban az ételeket, amiket ma eszik!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól teszi, ha pihenéssel, tudatos munkakerüléssel tölti ma a napját. A főzés, mosás, takarítás most nagyon az ártalmára lenne. Inkább rendeljen egy pizzát, és vegye le a szemüvegét! Ne is lássa azokat a porcicákat! Regenerálódjon!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon a szokottnál is érzékenyebb lehet az időjárási változásokra. Ezért ha elmegy otthonról, feltétlenül vigyen magával pirulákat az esetleges fejfájás ellen. A pihenés ma önnek sem válik a hátrányára, heverésszen többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne akarja minden elmaradását a mai napon egyszerre bepótolni. Amit a hét közben felhalmozott, azon reménytelen lenne most egyszerre átrágnia magát. Legalábbis egyedül biztosan. Van azonban valaki, aki segíthet önnek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: