2017-12-10 06:44:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Izgalom van a levegőben

Napi horoszkóp december 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19. 
Sok dolgot tervezett mára, és ezeket gyorsan el is tudja intézni, délután még egy kellemes kávészünetre is marad ideje. Ha este szórakozni megy, akkor érdekes találkozásokban reménykedhet.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Menjen sétálni, ússzon egyet, vagy tegyen bármit, ami megmozgatja! Szüksége van a társaságra és a szellemes eszmecserére is, találkozzon hát a barátaival, mert ez tartja lendületben, és ez teszi boldoggá.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Könnyen úgy érezheti, hogy túl van terhelve. Lehet, hogy ma nem tud lépést tartani a többiekkel, és hamarabb kimerül, mint máskor. Figyeljen oda a teste figyelmeztető jelzéseire, és adjon pihenőt önmagának!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A házimunkát ma fél kézzel is el tudja végezni, délután pedig kedve támad kimenni a természetbe. A friss levegő nagyon jót fog tenni napközben, estére pedig válasszon valamilyen kulturális programot, így válhat teljessé ez a nap.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Hívja fel a barátait, öltözzenek fel melegen, és induljanak egy hosszú sétára vagy kirándulásra. Ez most nem esik nehezükre, és fokozhatják vele a fittségüket is!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma jó hangulatban van, nagy lendülettel szervezi a hétvége programjait. Találkozzon a barátaival, most remek estét tölthetnének el együtt.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Túlárad önben a tettvágy, és ma nyugodtan vállalkozhat is bármire. A lendülete estére is megmarad, és másokat is magával ragad...
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A csillagok támogatják abban, hogy az otthoni feladatait minél gyorsabban el tudja végezni, és maradjon ideje a kikapcsolódásra is. Válasszon társas szórakozást, vagy valamilyen csapatban űzhető sportot a lazításhoz!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jókor lesz jó helyen, és mindig a megfelelő pillanatban támadnak remek ötletei. Ha kimozdul otthonról, ma érdekes emberekkel ismerkedhet meg.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Izgalom van a levegőben. Ha nem lesz önző, és nem zárkózik el a kompromisszumok elől, csodálatos napnak néz elébe.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma izgága emberek fogják az őrületbe kergetni, de minimum megzavarni a nyugalmát. Sajnos nem ismeri fel őket előre, csak amikor már felbosszantották. Próbáljon néhány órát egyedül tölteni, ez az egyetlen útja annak, hogy elkerülje őket.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most sokkal akaratosabbá válhat, mint szeretné. Mivel úgy gondolja, hogy önnek van igaza, akár véget nem érő veszekedésekre is sor kerülhet...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: