2017-10-16 07:21:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Izgalmas napra számíthat

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az állás, amit felkínálnak önnek, előnyösnek tűnik ugyan, de jó lenne, ha alaposan végiggondolná a döntését, és a biztosat nem adná fel a bizonytalanért. Nagy örömét leli majd egy flörtben, de ne menjen ennél tovább, mert csalódásban lehet része, ha belebonyolódik a románcba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében jár. Elégedetlenkedő emberek bukkannak fel ön körül, akik megnehezítik a helyzetét. Ne vegye magára a kritikát, nehogy elvegyék az energiáját a negatív megjegyzésekkel. Ma amúgy is kevés lesz az energiája…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akik sokkal veszélyesebbek annál, mint amilyennek látszanak. Sajnos minderre későn ébred rá, akkor, amikor már nem tud javítani a kialakult helyzeten. Máskor legyen megfontoltabb!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyúzottnak érzi magát, és csak nehezen jön lendületbe. Sokat jelentenek önnek az apró, kedves gesztusok. Valaki a környezetében nagyon is ért hozzá, hogy ilyesmivel belopja magát az ön szívébe. Ha úgy érzi, hogy az illető már önnek is többet jelent, akkor kezdeményezzen!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Szűz jegyében jár. Itt az ideje annak, hogy ha a napokban összeveszett valakivel, akkor végre kibéküljenek. Legyen bátor! Tegye meg az első lépést. Ma mindent szebb megvilágításban lát, tisztán és pozitívan.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy fontos kérdésben az a határozott érzése támad, hogy eltitkolnak ön elől valamit. Ne hagyja magát lerázni, járjon utána a dolognak! A megérzése nem csal, egy fontos információra fog bukkanni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jó meglátásai vannak arról, hogyan szeretné alakítani az életét a továbbiakban, és min akar változtatni a közeljövőben. Jól érzi magát, kedvesével szavak nélkül is megértik egymást.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne engedje, hogy a munkahelyi rossz hangulat, a pénzért való aggodalmaskodás elvegye a jó kedvét. Most hajlamos lehet arra, hogy felnagyítva lássa a problémákat, a kedvező körülményekről pedig ne vegyen tudomást.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Önnek nagyon jó barátai vannak, akikre szükség esetén mindig számíthat. Ma is a segítségére lesz valaki, ha elakad, és nem látja egy probléma megoldását. Megbeszélései is sikerrel zárulnak, önnek vannak a legjobb érvei..

Bak: XII. 22. - I. 19.
Izgalmas napra számíthat. Nem lesz felhőtlen, hiszen az eseményeknek tétje is lesz. De mégis, ha sikerül a megszokott formáját hoznia, és a nyugalmát nem veszíti el, akkor a meccset is megnyerheti.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kellemes hírekre számíthat a mai napon. Lehet, hogy hosszabb-rövidebb utazásra indul, és ezt kezdi el szervezni. Az ügyintézés nagyon sok jó emberrel hozza össze.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kisebb bosszúságok érhetik, nagyon gyorsan kirobbanhat egy veszekedés. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, és nem olvasna be mindenkinek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: