2017-05-09 06:51:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Intenzív napja lehet

Napi horoszkóp május 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma valamiképpen előtérbe kerülnek a vezetői képességei, akkor is, ha alkalmazottként dolgozik – a többiek önkéntelenül is figyelnek a javaslataira, és követik azokat. Fontos, hogy mások igényeit is tartsa szem előtt!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma a legapróbb vita is veszekedéssé fajulhat, főleg a munkahelyén. Ne hagyja magát provokálni, egyszerűen csak végezze a dolgát. Jól tudja ma hasznosítani a gyakorlati tapasztalatait. A Nap a Bika jegyében áll, ami előnyöket, kiváltságokat biztosít az ön számára.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most mindennek, amit mond, súlya van, és következménye is persze, úgyhogy jól fontolja meg a szavait. Olyan messzire nem szabadna mennie, hogy azt higgye, ön nem tévedhet. Másoknak is lehet fontos mondanivalójuk!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehezen tud ma nemet mondani, ezért fennáll a veszélye, hogy a munkában túlvállalja magát, és a pénzügyekkel kapcsolatban is meggondolatlan lehet. Ön segítőkész ember, de azért a saját érdekeit is tartsa szem előtt!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Mars és a Vénusz harmonikus kapcsolata miatt ön is remekül érezheti magát! A szerelemben és a karrierjében is kedvező fordulatot vesz minden, most könnyedén szót ért a többiekkel. Még a rámenősségét sem fogják tolakodásnak venni, inkább örülnek, hogy kézbe veszi a dolgokat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagyon jól tud összpontosítani, ám kritikusabb lehet, mint egyébként. Ön nem tehet róla, de minden apró kis hibát kiszúr azonnal – ezzel persze a kollégái idegeire mehet – jobb, ha néha hallgat ezekről!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyszerűen alakul az ön számára a mai nap, győztesen kerül ki a nehéz helyzetekből is! Az estét töltse a kedvesével, ha pedig egyedül lenne, akkor menjen el egy szórakozóhelyre, mert ma megismerkedhet valakivel, akivel hosszú távon is tervezhet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az ön jegyében jár. A mindennapi feladatainak ma hamar a végére ér, különösen, ha ügyesen kihasznál minden adódó lehetőséget. Este a legjobban egy beszélgetésnek örülhet, melyet egy bizalmas ismerősével folytathat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nem esik nehezére, hogy hosszadalmas munkákkal foglalkozzon, olyan feladatokkal, amelyeknek többször is neki kell futnia. Este vagy váratlan vendége érkezik, vagy ön lesz váratlan látogató. Szórakoztatóan ér véget a nap.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Elég intenzív napja lehet. Jó lenne, ha nem dramatizálná túl a dolgokat! Most hajlamos lesz arra, hogy többet lásson bele a dolgokba, mint amennyi jelentést azok hordoznak. Ne vegyen minden kis megjegyzést sértésnek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. A bolygók szerencsét adnak bármihez, amit kitalál. Az estéje jókedvűen telik, egy kis sport segít majd kikapcsolódni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap alkalmatlan a komoly munkára, jobb, ha nem is erőlteti a dolgot… Csak annyit végezzen, amennyit feltétlenül szükséges, aztán pihenjen, relaxáljon!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: