2015-02-11 09:16:27• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Igyekezzen csendet teremteni maga körül

Napi horoszkóp február 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Képtelen lesz koncentrálni, és valaki állandóan akadályozza a munkájában. Majdnem lehetetlenné válik a tiszta gondolkodás is. A fontos döntéseket, és az új kezdeményezéseket inkább halassza el egy másik napra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szeretne közelebb kerülni valakihez, vigasztalásra van szüksége, vagy épp ellenkezőleg, önnek kell vigasztalnia valakit. Elsősorban az érzelmeire hallgasson, és ne az értelmére. Töltse az ideje nagy részét a családjával, és éreztesse velük, hogy milyen fontosak önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön most szokatlanul érzékeny, ráérez a problémákra, és tisztán látja, hogy mi történik a környezetében. A vágy és a szenvedély szunnyadnak önben, de nagyon könnyű felébreszteni őket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyéből segíti, hogy néhány fontos dolgot kipipáljon az életéből. Valaki elvarázsolja gyengédségével és érzékenységével. Most ön is mélyebben érez, és könnyebben bele tudja élni magát mások helyzetébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter segíteni fog, hogy mindent elintézhessen, amit szeretne. A Merkúr már álló helyzetében látható, hamarosan előre fog indulni. Ma a dolgok nem haladnak olyan gyorsan, mint máskor.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Uralkodó bolygója, a Merkúr, megállt, hogy kifújja magát. Ön is vegyen egy mély lélegzetet, és várja ki a mai napot, legalább addig, amíg a Merkúr újra elindul előre. Ha muszáj dolgoznia, végezze a munkáját nagyon lassan és pontosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Jupiter jó fényszöget vet a Mérlegre, így boldog lehet a napnak mind a 24 órájában. Ehhez nem kell semmilyen nagy dolog, elég, ha megéli, ami ön körül és önnel történik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll, és sok változást megenged. Jól tenné, ha kisebb szüneteket iktatna be a napi programjába, különben könnyen megeshet valamilyen butácska kisiklás. Este sok kacagás vár önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Még mindig az otthonát szimbolizáló sorsterületen áll három bolygó: most itt találhat a legjobban önmagára, és itt tud a leghamarabb feltöltődni. Este meditáljon egy kicsit, és idézze fel az élete legboldogabb pillanatait.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahelyén kell keresnie azokat a dolgokat, amikben kedvét lelheti. Igyekezzen csendet teremteni maga körül, ne hagyja, hogy megzavarják a nyugalmát. Amikor este hazaér, olvasson könyvet, és hallgasson kellemes zenét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ettől nyugtalanná válhat. Akkor érzi igazán jól magát, amikor fel tud mutatni valami eredményt. Ennek ellenére ne siessen el semmit, igyekezzen mindent lassabban, és alaposan csinálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Vénusz, a szerelem bolygója, szeret az ön jegyében lenni. Sok mindent ajándékoz önnek: anyagi javakat, társaságot, kedvességet. Ami a társaságot illeti, készüljön a rokonok látogatására.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: