2013-07-29 09:34:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Hihetetlen munkakedv tombol Önben

Napi horoszkóp július 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Olyan helyzetbe kerülhet ma, hogy nem engedheti meg, hogy akár egy pillanatra is elveszítse az uralmat a helyzet felett. Az állandó koncentráció csak akkor fog menni, ha előtte kellőképpen kialudta, kipihente magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne nagyon feleseljen ma a főnökeivel a munkahelyén: ma könnyen a rövidebbet húzhatja. A felettese ma igen harapós kedvében lehet, talán mert őt is megharapták. Legyen türelmes, holnapra jobb lesz a helyzet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egészségügyi problémái adódhatnak, amire valaki már jó előre felhívta a figyelmét. Ha nem emlékszik rá, hogy milyen megoldási módokat javasolt, keresse fel őt, vagy egy szakorvost. Ne halogassa soká!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma szokatlanul nagyvonalú és megértő a kedvesével, és általában az emberekkel. A kollégái tehetetlensége, vagy hozzá nem értése sem tudja úgy felbosszantani, mint máskor. A tanácsokat is bőkezűen és hatékonyan osztja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma a szokottnál is szerelmesebb: a vére forr, nem tudja tovább türtőztetni az érzéseit. Végre vallomást tesz annak, aki a vágya tárgya. Igaza van: csak, ha próbálkozik, derül ki, hogy a másik mit is érez. Legyen hódító!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kissé türelmetlen, és még mindig nehezére esik rendszerbe szedni a dolgait. A szétszórtsága ellenére is sokat elérhet, ezt pedig annak köszönheti, hogy jól palástolja lelkiállapotát a mosolyával. Délutánra azonban kiborulhat a bili.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az a fontos, hogy megőrizze a higgadtságát. Ha a partnere, vagy üzletfele meglátja, hogy milyen zaklatott lelkiállapotban is van, fennáll a veszélye annak, hogy visszahőköljön. Ha ön hölgy, sminkeljen a szokottnál figyelmesebben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vitába keveredhet a munkahelyén, aminek részben az ön makacssága és minden áron való ellenállása az oka. Nem kell minden csip-csup ügyből presztízskérdést csinálnia. Akkor is győzhet, ha az nem látványos. Legyen taktikus!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Meg kell acéloznia az idegeit, ha úrrá akar lenni a helyzetén. Próbáljon meg nem bedőlni a zsarolásnak. Pusztán az erő látszata is elég arra, hogy az ellenségeit, kritikusait megfékezze. Vértezze fel magát a tükör előtt ma reggel!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hihetetlen munkakedv és aktivitás tombol önben. Ez még akkor is így van, ha a szabadságát tölti. Most csak akkor érzi jól magát, ha valamilyen aktív tevékenységet választ: legyen az hobbi, vagy sport. Az alkotásban örömét leli.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nem tanácsos semmilyen befektetésbe belevágnia. A kölcsönöktől pedig tartsa magát a lehető legtávolabb. A visszaadás nagyon fájdalmas lenne, az öröm pedig nagyon rövid életű. Inkább olvasson, vagy másszon hegyet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyszabású tervei voltak a nyaralásra vonatkozóan. Vajon beváltotta őket? Ha még nem, akkor ma jól teszi, ha betér egy utazási irodába és végignézi a last-minute ajánlatokat. Találhat köztük egy csodálatosat, ami éppen önre vár.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: