2015-02-17 09:09:41• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Higgyen önmagában és a sikereiben

Napi horoszkóp február 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a kulturális élvezetekre, elsősorban a vizuális művészetekre kellene helyeznie a hangsúlyt. Egy kiállítás meglátogatása lenne a legideálisabb. Mára ne tervezzen túl sok feladatot, inkább szánjon több időt a kedvesére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az uralkodó bolygója együtt áll a Marssal, ez mohóságot, kisebb irigységet, agresszivitást ébreszthet önben. Óvakodjon az olyan emberektől, akik csak arra várnak, hogy a lelki szemetüket más kosarába dobhassák...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és feltölti lelkierővel. Ma kipróbálhatna egy új sportágat. Ha csak kevés dologra koncentrál, akkor a nap végén elégedetten távozhat a munkahelyéről. Este egy film elterelheti a gondolatait a problémákról.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, szemben a Jupiterrel: ma az anyagi dolgokra kell helyeznie a fő hangsúlyt. Nem kell aggódnia, de nagyobb értékű dolgot azért ne vásároljon. Vegye úgy, hogy a pénze egy rész önmagából, mint a karja, vagy a lába. Bánjon vele kedvesen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Három bolygó is látható a mások által kezelt pénzügyek területén, így ma is a pénz lesz a fő téma. Lehetséges, hogy haszontalan kiadásokra próbálják rávenni: gondolja át, mire van tényleg szüksége, és miben fogja valóban örömét lelni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a fizikai tevékenységekben kevésbé lesz sikeres, ha lehet, ne végezzen kétkezi munkát. Figyeljen oda a családja véleményére, és arra, amit mások mondanak, mert akár idegenektől is jó ötleteket kaphat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bolygóhalmozódás van a Halak jegyében, az ön egészséget jelző területén. Fordítsa a figyelmét az egészségére, táplálkozzon tudatosan. A fontosabb feladatok teljesítését halassza későbbre, ma csak rutinmunkákat végezzen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bolygóhalmozódás van az örömöket jelző területen. Olyan jól érezheti magát, hogy a lelkesedéstől ujjongani támad kedve. Ma felerősödik önben az empátia, és ennek hatására új ajtók nyílhatnak meg ön előtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nem a hősiességéről lesz híres. Vegyen egy mély lélegzetet, és amit csak lehet nézzen a humoros oldaláról. Ha már semmi más nem tud segíteni, nevessen egy nagyot.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Higgyen önmagában és a sikereiben, tudatosan sugározzon barátságos hangulatot! Ha komplikációk adódnának, nézze egy kicsit távolabbról a dolgot, és akkor egészen másképpen fog festeni a helyet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntő jegyében együtt áll a Merkúrral. Ha ma dolgoznia kell, csináljon mindent olyan lassan, amennyire csak lehet, és ne tegyen szemrehányásokat magának, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt elvárná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma sok minden nem lesz a kedvére, mégsem lenne okos dolog veszekedésbe bonyolódni. Keressen kompromisszumokat, és maradjon higgadt, mert csak így zárhatja sikerrel ezt a napot.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: