2019-08-21 04:58:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Hatalmi játszmák és bűntudatkeltés szerepelhet ma műsoron

Napi horoszkóp augusztus 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Hold az ön első sorsterületéről kiváló fényszöget alkot a Vénusszal, ez kedvező hatással van a randikra, boldog társadalmi eseményeket jelez. Élvezetes kirándulásokat tehet, vagy ünneplésekre, pezsgőbontásra kerülhet sor. Élvezze ki a két érzelmeket szimbolizáló égitest harmóniáját, ami fokozza a szerelmi életkedvet.

 

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz, harmonikus fényszöget alkot a Holddal, az ön negyedik sorsterületén, ez kedvező időszakot jelent otthoni harmóniájának megteremtésében, vendégeket hívhat, ez egy kedves és barátságos hatás, nem a vad szenvedélyek időszaka, de a boldogság garantált.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter az ön társkapcsolatok sorsterületéről kedvező fényszöget alkot a Merkúrral. Önt ma a tudás megszerzése motiválja, és az, hogy kiváló kapcsolatba kerüljön parterével vagy szoros környezetével. A nyitottabb gondolkodás lehetővé teszi, hogy megkapja a megértés ajándékát.

 

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Hold a Vénusszal kellemes fényszöget alkot, a romantikus ügyekre ez kedvezően hat. Részt vehet szerelmével, barátaival egy közös ünneplésen, élvezheti a boldog társadalmi események hangulatát, este pedig szerelme teljes odaadását.

 

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap az ön első sorsterületén halad át, ön tele van életerővel és életörömmel, ön ma a társaság lelke, elismerésre vágyik és ezt minden bizonnyal meg is kapja. Könnyed hangulatával nagyon jó hatást gyakorol környezetére, barátaival menjen ma kikapcsolódni vagy ünnepelni.

 

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr ma trigont alkot a Holddal, ön ma sok szempontból látja a valóságot. Ismerősei örömmel vannak önnel egy társaságban, mert bölcs tanácsokat tud nekik ma adni.

 

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap a Vénusszal még mindig együttáll, az ön társasági életet jelölő sorsterületén. A mai napot kiváló és szeretett személyek társaságában töltheti. Önnek különösen fontos, hogy elismerésben részesüljön, vonzó megjelenésével rengeteg dicséretet gyűjt be. Egy új szerelem is kezdetét veheti.

 

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold ma az ön uralkodó planétáját, a Plútót nem támogatja, hatalmi kérdések lesznek ma terítéken, az érzelmi küzdelmek lemeríthetik ma az ön akkumulátorait, kerülje a féltékenységet. Érzelmi intenzitás lesz a jellemző, kerülje a játszmákat, őszinteséggel előbbre juthat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyei ma kissé feszültté válnak, úgy látszik mostanában túl sokat költött, vagy kölcsön adott valakinek, amire nem sok remény van, hogy pénzét viszont lássa. Esetleg kockázatos vállalkozásba fektette pénzét, aminek a megtérülésének a lehetőségére csekély az esély.

 

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön első sorsterületén tartózkodó Plútót ma a Hold kellemetlenül fényszögeli, eltemetett érzések törnek ma felszínre önben, hatalmi játszmák és bűntudatkeltés szerepelhet ma műsoron. Próbálja meg elkerülni a játszmákat, inkább befelé figyeljen és térképezze fel, mi válthatta ki ezt most önben.

 

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, melyet a Jupiter trigonál, ennek a konstellációnak van némi gyakorlati előnye, amilyen információt hall vagy olvas az nagyon megbízható, és ez által sikeres megállapodást köthet másokkal.

 

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Jupiter az ön hagyomány szerinti uralkodó planétája trigonálja a Merkúrt, amely az ön hatodik sorsterületén tartózkodik, ez gyors gyógyulást jelent betegség esetén. Kollégáival, barátaival kirándulásokat, programokat tehet, szórakozni mehet, stresszmentes lesz a mai nap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: