2019-01-26 08:41:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Hatalmas harcok és veszekedések alakulhatnak ki

Napi horoszkóp január 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében van. Ne vegyen mindent komolyan, és ne essen kétségbe, ha ellentmondásos híreket hall. Hiszen mindenki a saját szemszögéből elemzi a történéseket. Csak a pozitív dolgokra reagáljon, vigyázzon belső harmóniájára.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hirtelen cselekedetek helyett jobb, ha a saját józan ítélőképességére hallgat. A feszültségeket próbálja levezetni! Tegyen egy nagy sétát napközben a hideg szabad levegőn, a déli órákban, amikor süt a nap.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, és segíti a szükséges és ésszerű dolgok hangsúlyozását. Terveit most alá kell vetnie a realitás próbájának. Mit lehet ténylegesen megvalósítani? Mi az ésszerű? Ezeket a kritikus kérdéseket kell most megválaszolnia.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Csak a Neptunusz vet jó fényszöget a Rák jegyére. Különös lehetőséget ad önnek arra, hogy saját feladatain és ötletein finomítson. Most minden tökéletes tervezéssel, strukturáltan kellene elvégezni, ezért hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy megvalósítson valamit.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Meggondolatlan cselekedetekre ösztönzik a jegyén áthaladó bolygók. Igen levert hangulatban van, de a délután folyamán javul közérzete és újra formába lendül. Jó egészségnek örvendhet.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kerülje az olyan kapcsolatokat, ahol alárendelt szerepet töltene be, keressen egyenrangú társat magának. Kedvező a helyzet ingatlan vásárlására vagy felújítás megtervezésére. Szinte mindent megkaphat, amire vágyik.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Társaságban élvezi, ha középpontban lehet. Kiválóan tud kommunikálni, de másokhoz is könnyen és gyorsan alkalmazkodik. Spontán stílusával mindenkit elbűvöl. Kiváló ez a nap ismerkedésre, flörtre!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kirobbanó formában van, kiegyensúlyozott és vidám. Ezt tovább fokozzák a jó hírek, amiket ma kap. A sportról, mozgásról továbbra se feledkezzen el!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sokat aggodalmaskodik a pénzügyek miatt, pedig valójában nincs mitől tartania. Mostanában takarékosan bánt a bevételekkel. Szabadidejét próbálja a lehető legélvezetesebben eltölteni. Kedvesével teljesen egy hullámhosszon vannak.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Bak jegyével. Ha a mindennapok apró dolgairól van szó, mint a „ki tette el a lakáskulcsot”, vagy „ki nem tekerte vissza a fogkrémes tubust”, hatalmas harcok és veszekedések alakulhatnak ki. Jól tenné, ha inkább humorral közelítené meg a dolgokat!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne üljön fel a különböző mendemondáknak, mert van, aki csak önre számíthat. Egy idősebb rokona hóbortjait teljesítse zsörtölődés és zokszó nélkül.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Anyagi helyzetével nincs teljesen megelégedve, emiatt kissé pesszimista hangulatba kerülhet. Ne veszítse el hitét, bízzon saját képességeiben. Kellemes estét tölthet ismerősei vagy kedvese társaságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: