2017-07-28 07:42:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Felfordulásra számíthat a munkahelyén

Napi horoszkóp július 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ne legyen könnyelmű, maradjon mindig készenlétben! Sok lehetősége adódik most, ne hagyja, hogy más kaparintsa meg azt, ami önnek járna…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy találkozás kavarhatja ma fel az érzelmeit, holott tudta, sejtette nagyon jól, hogy ez lesz a vége. Mégis belement. Ha legközelebb találkozik az illetővel, próbálja egy semlegesebb terepre hívni.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap az Oroszlán jegyében áll, és a Mars is ideért. Ma nehéz lesz következetesnek maradnia! Eszébe jut egy fontos gondolat, de tíz perc múlva már el is felejti… Vagy simán megfeledkezik egy találkozóról, ahol fontos dolgokról lett volna szó. Sok zavaró körülménnyel kell számolnia a mai nap folyamán.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bízzon jobban magában, ez legyen a mai nap mottója! A sok gonddal, problémával csak így lesz ereje szembenézni. Este megérdemel egy kis „jutalmat”, menjen kikapcsolódni a barátaival.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ön egy mélyen érző, megbízható ember, amilyen nem terem minden bokorban. Időnként mégis tud akár rosszindulatú is lenni. De csak akkor, ha nagyon megérdemli valaki, ha nagyon kihozzák a sodrából. Sajnos ma előfordulhat ilyen.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne hagyja, hogy mások olyan pénzügyi megoldásokba rángassák bele, amelyek önnek biztosan nem válnak a hasznára. Nagyon valószínű ugyanis, hogy az illetőnek több javadalma származhat az üzletből, mint önnek.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Nap és a Mars az Oroszlán jegyében. A magánéleti zűrzavarok akkor fokozódhatnak tovább, ha maga sem tudja eldönteni, hogy mit is akar valójában. Ha ön egy szerelmi hármas tagja, akkor alighanem ideje kilépnie ebből!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma gondoskodjon magának társaságról, akkor is, ha egyébként egyedül él. Remek szórakozásban lehet része, ha a barátaival találkozik, ne legyen hát lusta felkerekedni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Munkahelyi gondok kavarhatják fel lelkileg, de ne engedje, hogy ez a családi életét is elrontsa! Elmondhatja ugyan a szeretteinek a baját egyszer, de az egész estét ne ezzel töltse…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Komoly felfordulásra számíthat a munkahelyén, és bár mindjárt itt a hétvége, most kétszer annyira kell igyekeznie, mint máskor… Délután halassza el a találkozókat, megbeszéléseket, randevúkat, és inkább foglalkozzon egy kicsit magával. Menjen strandolni, úszni, sportolni!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy laza elszólásból ma könnyen lehet fegyver, ami másokat képes megsebezni, ezért ügyeljen arra, hogy kinek mit mond. Fizikailag igencsak kezd lemerülni, amit a túlhajszoltság és talán valamilyen vitaminhiányos állapot is okozhat. Figyeljen oda jobban a táplálkozására!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A szokásosnál is nyűgösebben vág bele a napba. Nem fog azonban sokáig tartani ez a nyavalygós állapota, mert nagyon hamar találkozhat valakivel, aki teljesen felvidítja a kedvét.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: