2018-04-23 06:05:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Fékezze indulatait

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Felettesei és ön között nem megfelelő a párbeszéd, ez nem a legalkalmasabb idő a tárgyaláshoz, új ötleteivel ne most álljon elő. Pénzügyileg jól áll, van tartalék pénze is, talán kezdhetne nézegetni az ingatlanok között, vásárolhatna saját irodát. Előbb vagy utóbb úgyis önállósítani szeretné magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az eltelt napok alatt felszaladhatott önre pár plusz kiló, itt az ideje, hogy egy kicsit kevesebbet egyen. A munkahelyén kellemetlen híreket kaphat. A főnökével viszont most nagyon jóban van, akár személyesebbé is válhat szakmai kapcsolatuk.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Barátaival ma nem értenek egyet, nem alkalmas a nap személyes találkozókra, főnökeinek s számoljon be remek ötleteiről, mert úgysem értékelik most. Foglalkozzon most komolyabb odafigyelést igénylő aprólékos munkával vagy egyszerűen csak tervekkel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne ma adja le a szakdolgozatát vagy találkozzon a dékánnal, komolyabb megbeszélései ma nem lesznek sikeresek a munka világában sem. Viszont vásárolhat ma valamit, ami bár nagy költséget jelent, de később is fog neki örülni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Remekül alakul a napja, szerencsés véletlenek segítik abban, hogy mindent el tudjon intézni. A jogi ügyekkel viszont legyen óvatos, nem alkalmas a mai nap a szerződések megkötésére, főleg, ha ingatlan adásvétellel vannak kapcsolatban.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szeretteivel most akad egy kis nézeteltérése, amitől egész nap haragosnak érezheti magát, fejfájásának is ez lehet az oka. Az érzelmek feltárása mindig meghozza a valódi megoldást - mondja el nekik, mi bántja önt! Lehet, hogy ez csak egy apró félreértés, aminek kapcsán a félelmei már előre dolgoztak...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Partnere még mindig önt okolja a kettőjük közötti hangulatért, pedig ő a feszültebb és beszélgetni sem hajlandó… Engedje egy kicsit a dolgokat most maguktól menni. Lehet, hogy a párjának a munkahelyén akadtak problémái. Ne vegyen mindent magára, inkább menjen el este a barátaival egy jó kis helyre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kollégáival nem értenek sok mindenben egyet, sajnos ez még eltarthat egy darabig… Bár úgy tűnik, ön áll nyerésre, azért még ne adjon ki semmilyen titkot! Akad köztük néhány, aki pályázik a pozíciójára.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A közös programok új impulzusokat adnak a kapcsolatának, és közelebb érzi magát a párjához, mint máskor. Új ismeretségeket is könnyebb lesz kötnie, ezek között lehetnek olyanok, melyek a közeljövőben különös jelentőséggel bírnak majd.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Szülei és ön között továbbra is fennáll a feszült kapcsolat. Fékezze indulatait és legyen velük belátóbb! A szülő-gyerek viszony mindig alá-fölé rendeltséget is jelent. Rengeteg energiája van, vezesse le most valami fizikai munkában, az még a rossz gondolatait is eltereli.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Negatív gondolatoktól ma ön sem mentes, de társa megkéri, hogy töltse vele a napot, és ez ragyogóan fog sikerülni! A párja kedvessége kizökkenti abból a rossz lelkiállapotból, amibe az utóbbi időben került. Főnöke szívesen elengedi egy rövid szabadságra, mert ö is tudja, most ez az amire szüksége van ahhoz, hogy jobb kedvre derüljön.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön most különösen tevékeny hangulatban van, és nagyon nehezen kezeli, ha várnia kell valamire, vagy valakire. Próbáljon meg úrrá lenni a türelmetlenségén, mert ezzel csak rossz hangulatot kelt a többiekben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: