2019-07-23 04:59:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egyszerűen előrébb akar jutni

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap belép az Oroszlán jegyébe, az ön ötödik sorsterületére, a Mars is itt tartózkodik, a szerelem, a kreativitás és kockázatvállalás az, amit szívesen gyakorol a mai napon. Mindezt játékos könnyedséggel teszi, kitalál valami eredetit és nem görcsöl be a siker várásában.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars az ön negyedik sorsterületén tartózkodik egy Jupiter trigonban, ma sok energiát fektet otthona szépítésébe. Önnek kitűnő az ízlése, lakását a kényelem mellett igyekszik - a pénztárcájához mérten - fényűzően berendezni, és ebbe nem is enged másoknak beleszólást.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap belépett ma az ön harmadik sorsterületére, ezért jó esélye van arra, hogy előnyös szerződéseket kössön. Valószínűleg fáradhatatlan lesz, és többet mozgolódik az emberek között és sokat utazgat ide-oda, de nem lesz ideje kiélvezni egy igazi kikapcsolódást jelentő hosszabb utazást.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önnek kiváló üzleti érzéke van, és igénye arra, hogy anyagi helyzete rendezett legyen, ezért a mai napot is arra használja, hogy ezen javítson. Segítségére van ebben a Nap és a Mars az ön második sorsterületén.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Nap ma belépett az ön jegyébe, tele van életerővel, tetterővel és életörömmel, százszázalékosan önmagát kívánja adni, nincs kedve taktikázni. Legyen tapintatos másokkal, de maradjon is hű önmagához.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Családtagjaitól ma jótékony támogatást kaphat, jó időszak arra, hogy együtt legyenek és tisztázzák az esetleges problémákat. Ingatlan révén szert tehet némi haszonra, vagy egyszerűen csak maradéktalanul kiélvezheti saját otthona harmóniáját.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Útra kelhet a mai nap folyamán, ami csak szélesíteni fogja tudását, ismereteit, keresi az új tapasztalatokat. Jól érzi magát a bőrében, ajánlatos valami fizikai tevékenységet végezni, lehetőleg a szabadban.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az uralkodó planétája a Mars trigont alkot a Holddal, elegendő energiával rendelkezik a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatra vállalkozzon, amelyhez személyesen és érzelmileg is kötődni tud. Szerelmi kapcsolatai felhevülnek, szenvedélyesen nyilvánulnak meg.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Jupiter ma a Holddal trigonban áll, kedvező pillanat ingatlanügyekkel foglalkozni, akár adás-vétel vagy felújítás szempontjából is. Érzelmileg belső biztonságérzet tölti el, harmóniában van önmagával, tud adni és elfogadni is.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön első sorsterületén tartózkodó uralkodó planétája a Szaturnusz fényszöget alkot a Holddal, most megkapja azt a kellő elismerést, amiért az elmúlt napokban olyan sokat dolgozott. Egyszerűen előrébb akar jutni és ma mindent elérhet!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az a rengeteg energia, amit ilyenkor önmagában érez, energikussá, magabiztossá teszi. A saját képességeibe vetett bizalma kockázatvállalásra sarkallja, és most számíthat is a sikerre. Remek alkalom a sportolásra és a testedzésre.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bármilyen ma indított üzleti vállalkozását siker koronázza. A hatóságokkal kapcsolatos ügyek és a jogi témákkal való foglalkozás most szintén elképzelései szerint alakulnak. Bőséges energiával rendelkezik, egészsége és közérzete remek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: