2017-03-24 08:38:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Alaposan elmarad a munkájával

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek üzleti híreket kap, melyek pozitív hatással lesznek a karrierjére. A gyanús ügyletektől maradjon távol, törekedjen a biztonságra. Jó érzéssel tölti el, hogy lassan közeledik a hétvége, és végre más dolgokkal is törődhet. Este kapcsolódjon ki a barátaival.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ne nagyon lovallja bele magát apróságokba, és ne értékelje túl a lényegtelen dolgokat, különben elrontja a mai jó hangulatot. Kissé szétszórt lehet, némi pihenésre van szüksége.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy kicsit túlbonyolítja a dolgokat. Rejtélyes manőverekbe kezd, titokban szervezkedik, talán még a pletykálkodás sem áll most öntől távol. Vigyázzon, könnyen ellenségeket szerezhet magának!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Valaki a munkahelyén az állására pályázik. A saját bőrén tapasztalja, hogy muszáj néha határozottnak lenni. Mutassa meg az erejét, de azért ne essen túlzásokba Ön nem bosszúálló alkat, most sem kellene ebbe a hibába esnie…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Nap pedig a Kos jegyében. Nagyon jól érzi magát a mai napon. Igyekezzen felvidítani a környezetében élőket, különösen azt, akit nagyon szeret. Az estét társaságban töltheti, ön lesz a középpontban!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kerülje a kapkodást és sietséget, mert könnyen bajhoz vezethet. A nap kitűnő a befektetések szempontjából. Ha meghívást kap, fogadja el! Megismerkedhet valakivel, aki vagy a karrierjében segíti előre, vagy egy remek pénzügyi tanácsot ad önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A szerelmi életén uralkodó aspektusok kedvezőek. Viszont nagyon hiányzik egy barátja, akivel régebben minden apró részletet meg tudtak beszélni. Hívja fel, vagy ha ez nem lehetséges, legalább egy emailt írjon neki. Arra is alkalmas a nap, hogy békét kössön az illetővel, ha esetleg korábban összevesztek volna…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Nap a Kos jegyében látható. Sajnos a hét utolsó munkanapján is sok feladat szakad a nyakába. Egyre nagyobb akadályokat kell leküzdenie. Észjárása pontos és világos, ami elősegíti a kommunikációt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vegyen vissza egy kicsit a tempóból, ne hajszolja magát, ma már úgysem érdemes új dolgokba belefognia. Ha teheti, vegyen ki fél nap szabadságot! Az este szerelmes pillanatokat ígér!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Alaposan elmarad a munkájával, mert képtelen összpontosítani. Jobb, ha ma már nem is erőlteti a munkát, koncentráljon inkább a hétvégére. Egy új ismeretség jelentős változás elindítója lesz az életében.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Már tudja, hogy milyen döntést fog hozni egy ügyben, ami régóta aggasztja. Ha sikerül megbarátozni ezzel a lépéssel, akkor megtenni már gyerekjáték lesz.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ön rendkívül érzelmes. Ez egy romantikus időszak az életében. Változtasson egy kicsit a megjelenésén, hogy még vonzóbb legyen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: