2020-04-28 07:42:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A türelem ma lényegesen javíthatja közérzetét

Napi horoszkóp április 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr-Szaturnusz között kialakult fényszög miatt ma inkább a fizikai munkát részesítse előnyben, és jobb lenne, ha egyedül dolgozna. Mások egyszerű kijelentését félreértheti, ön pedig udvariatlanul vághat vissza, a különben sem könnyű napot még jobban megnehezítve.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Optimizmusa gyengébb lehet a szokottnál, és haladását is igen lassúnak tekinti. Késedelmek és zavarok előfordulhatnak a mai napon, vagy egy csomag nem érkezik meg, hiába rendelte meg már jó előre. A türelem ma lényegesen javíthatja közérzetét.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Szaturnusz fényszöge miatt eluralkodhat ma önön a pesszimista hangulat. Okosabb lenne elkerülni ma a fontos tárgyalásokat, valószínűleg olyan helyzetet teremtene, amivel csak árthatna magának.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon jól ráérezhet mások érzelmi szükségleteire, és maximálisan együttműködő lehet. Emiatt szeretetteljes az otthoni légkör, szép estét töltenek együtt.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma a hangsúly a családra helyeződik, a Nap és a Hold között kialakult fényszög miatt. Mindent megtesz szerettei kedvéért, és most alkalma lehet családtajaival beszélni terveiről és a jövőt érintő változásokról. Ez a konstelláció jelentős lelkierőt ad.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Felerősödik ma a különben is bizalmatlan természete, és könnyen megsértődik mindenen. Próbálja egy kicsit szebb színben látni a világot, és nincs oka kételkedni partnere hűségében sem.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Késedelmekre, félreértésekre számíthat, amik nagyon felbosszantják. Nem a legalkalmasabb pillanat tárgyalásokra vagy hosszas telefonálásra, de az sem jó, ha teljesen bezárkózik. Terelje el figyelmét precizitást igénylő feladatokkal.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kedvetlen, borongós, töprengő hangulatban van, azon tűnődik, vajon helyén van-e a világban. Egyedül a pozitív gondolatok és az építő tettek ránthatják ki ebből a pillanatnyi hangulatból, hiszen csak rövid ideig tart a Merkúr kedvezőtlen fényszöge.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem mondható, hogy éppen napsugaras hangulatban van. Magányosnak érezheti magát, akár megalapozott ez, akár nem. Ha mégis beszélget valakivel, vegye figyelembe, hogy ma borúsabbnak látja a világot, mint amilyen az valójában.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Negatív gondolatai miatt most nehéz lesz megosztania bárkivel is terveit, ötleteit. A papírmunka rendezése során ügyeljen a részletekre, és ön bármilyen tapasztalt szaktekintély, mégis okosabb lenne idősebb, megbízható barátaitól tanácsot kérni abban az ügyben, ami most foglalkoztatja önt.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Közeli kapcsolataiban előfordulhat bizonyos távolságtartás. Komor gondolatai együtt járhatnak a magányosság érzésével. Ne aggódjon, gyorsan elmúlik a rossz érzés!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap semmilyen gyakorlati tevékenységre nem alkalmas, ellenben ha olyan feladatot kap, ami kreativitást, empátiát, intuitív képességet igényel, minden esélye meglesz a sikerre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: