2015-03-25 09:09:51• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A szokásosnál ingerlékenyebbé válhat

Napi horoszkóp március 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Hacsak nem szándékosan keresi a bajt, ez a nap valószínűleg nem hoz majd különösebb nehézségeket. Fizikailag tele van energiával, iktasson hát be valamilyen sportot délutánra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz óriási önbizalmat és tetterőt ad önnek, ez teszi lehetővé, hogy hatékonyan dolgozzon. Képes lesz kellő nyomatékkal érvényre juttatni az akaratát, alkalmas a mai nap komoly tárgyalásokra is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az ön horoszkópjában a vállalkozásokat jelző területen áll. Most lehetőségeket kaphat arra, hogy kihasználhassa a képességeit, és ebből a későbbiek folyamán komoly haszna is származhat. Ha beteg, ma a gyógyulás útjára léphet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars az ég tetején áll, az ön hivatását jelző területen: joggal érezheti úgy, hogy bármilyen nehézséggel meg tud birkózni. Jó alkalmak ígérkeznek ma arra, hogy végére járjon egy olyan feladatnak, amelyen már jó ideje dolgozik, sőt, akár új dolgokba is belekezdhet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars hatására nagyon energikus lesz, jó döntéseket hozhat, új intézkedéseket foganatosíthat, és a feletteseivel is rendezheti a konfliktusokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Túlzott energikussága személyeskedő vitákba sodorhatja, ma egyszerűen nem lesz hajlandó meghátrálni. Úgy fogja védelmezni a pozícióját, akár egy megsebzett tigris.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön jegyével pontosan szemben áll az Uránusz. A személyeskedő viták helyett próbáljon meg egyezségre jutni legalább a kevésbé fontos részletkérdésekben.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha az üzletfeleivel vagy a munkatársaival eddig nem ápolt túl jó viszonyt, akkor most valószínűleg ellentétek és konfliktusok fogják tarkítani a napját. Ha jól alakultak a dolgaik, akkor se igyon előre a medve bőrére...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold hatására ingerlékennyé válhat. Ha nem sikerül megfelelően hasznosítani vagy közömbösíteni az energiáit, ma nehéz lesz önnel együtt élni. Szükségét érzi, hogy bebiztosítsa magát, és nem szívesen engedi ki az irányítást a kezéből.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha figyelembe vette mások elképzeléseit és beépítette azokat a terveibe, akkor most minden rendben lesz. Ha nem, ellenállásba ütközhet, és konfliktusai támadhatnak. A szokásosnál ingerlékenyebbé válhat másokkal szemben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter szemben áll a Vízöntő jegyével. Ő a nagy szerencse bolygója, de előfordul, hogy a jóból is túl sokat kapunk. Ha ma bedühödik a családtagjaira vagy a közeli barátaira, annak a múltban elfojtott harag az oka, melyet egy jelentéktelen incidens is felszínre hozhat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A fontos elhatározásokat, melyek hosszú távra szólnak, jobb lenne egyelőre félretenni, a gondolatait ugyanis befolyásolják az érzelmei, melyek gátolják a tárgyilagos döntéshozatalban. Csak olyan feladatokra vállalkozzon, melyekre jó érzéssel tud igent mondani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: