2015-07-06 02:56:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A szerencse most rád mosolyog

Napi horoszkóp július 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez az időszak kedvez a pénzügyi befektetéseknek, üzleti tárgyalásoknak, sőt, a szerencsejátékok valamelyikén is nyerhet – de ne kockáztasson nagyobb összeget. A rossz kedvét erős akarattal küzdje le, és ne engedje, hogy a szomorú hangulata miatt elessen egy előnyös szerződéstől.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön mindig tudja, hogy mi a helyes lépés, a helyes választás. Többnyire logikusan közelíti meg a dolgokat, de most itt az ideje annak, hogy hallgasson a megérzéseire is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars szemben áll a Plútóval: morcos hangulatban ébred, amit nem tud, és nem is akar eltitkolni. A környezete ismeri már önt, el fogják kerülni, mert rossz kedvében van. Ne vigye be az otthoni problémáit a munkahelyére.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy látszik, megoldódnak a munkahelyi problémái. Talán még új feladatkört is kaphat, amely új színt vihet az életébe. A Mars a Rák jegyében jár, az ön erejét is megduplázhatja a következő napokban.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz és a Jupiter még együtt állnak az Oroszlán jegyében. Ez egy izgalmakkal teli napnak ígérkezik. Szokatlanul élénkké válik az élet, beköszöntött az igazi nyár. Ön sem szívesen dolgozik, főleg akkor, ha süt a Nap.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ahhoz, hogy ebből az időszakból a legtöbbet kihozza, őszinte odaadással kellene másokon segítenie, és tennie a dolgát. Ha valamilyen lelki, vagy más ellenszolgáltatás reményében cselekszik, nem lesz nyugalma.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A kapcsolatai nagyon harmonikussá válnak. Ez igaz a párkapcsolatára, a barátságaira, a családi vagy üzlettársi viszonyokra is. Kiváló ez az időszak a csapatmunkára, a társasági életre és az üzleti tárgyalásokra is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz és a Jupiter az ön hivatását jelző területén áll. Sikeres időszak előtt áll, igyekezzen most az esze helyett a szívére hallgatni. Még messze van a céltól, hosszú utat kell még megtennie ahhoz, hogy elérje, de a két szerencsebolygó mindenben támogatja önt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Uralkodó bolygója, a Jupiter, együtt áll a kis szerencse bolygójával, a Vénusszal. Az optimizmus és a derű egész nap elkíséri. Mindenben képes észrevenni a jót, és egy kedvezőtlen apróság nem szegi a kedvét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó, a mindent vagy semmit bolygója, szemben áll a Nappal. Figyeljen oda a részletekre. A szerencse most önre mosolyog, és jó áron juthat hozzá valamihez.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz jó fényszöget kap a két szerencsét jelző bolygótól, semmi oka a szorongásra. Új kolléga érkezik a munkahelyére, hogy barát lesz-e belőle vagy ellenség, az nagyban függ az ön viselkedésétől is.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, ezért jobban mennek a dolgok, mint általában. A nyári szezon miatt a munka is kevesebb, és most régóta dédelgetett álmait is meg tudja valósítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: