2015-09-16 02:22:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A rugalmasság a legfontosabb

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyébe lépett, a Plútó pedig az ég tetejére került, és számos változást hoznak az ön életébe. A „kiöregedett” és haszontalanná vált dolgok eltűnnek, hogy helyükön valami új szülessen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyébe lépett, kimondottan beszédessé teszi önt, és sok fontos találkozást készít elő az ön számára. A párkapcsolata is kellemesebbé válik. Ma foglalkozzon egy feladattal, de azzal kitartóan!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma megnő az érdeklődése az élet lelki oldala iránt, és ennek tanulmányozásából rengeteg erőt meríthet. Felszínre bukkanhatnak lényének rejtett vagy elfojtott oldalai, és igazán jót tesz majd, ha szembesül velük.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Skorpióban álló Hold átmenetileg felkavarhatja, vagy bizonytalanságban tarthatja önt, különösen, ha erőnek erejével próbál megállítani egy folyamatot. Legjobb elfogadni a változásokat, és felkészülni a kialakuló új életrendre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Érdeklődése valószínűleg megnő a lelki vagy misztikus dolgok iránt: ma belső megvilágosodás vagy felemelkedés részese lehet. Kezd világossá válni az ön számára, hogy a lét az anyagi világnál tágabb fogalom.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kitűnő ez az időszak művészeti és tudományos alkotómunkához vagy tanuláshoz. Most javíthatja az intuitív képességeit, ennek érdekében meditáljon minél többet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold segíti abban, hogy mélyebben megismerje önmagát, és a szíve mélyén szunnyadó céljait. Most felszínre kerülhetnek ezek a dolgok, és a bolygók segítik, hogy változtasson az életén vagy a szokásain.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Régebbi elképzelései vagy meggyőződései érvényüket veszíthetik. Új meglátásokra juthat, a nézetei megváltozhatnak, és egy ideig zavartnak érezheti magát emiatt, de nyugodjon meg: ezzel nem lesz egyedül.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Pénzügyi téren furcsa vagy szokatlan események történhetnek. Ebben az időszakban sok változáson megy keresztül, és ennek néhány kapcsolata is áldozatul eshet, hiszen a kibontakozó új énje mindenkiből más érzéseket vált ki...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Skorpió jegyében álló Hold nagy változásokat jelez minden Bak-szülött életében. Ne álljon ellen a régi és elnyűtt dolgok széthullásának, inkább próbálja elősegíteni a változásokat egy új világ felépítésével. A rugalmasság most a legfontosabb.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hacsak nem hajt végre valamilyen forradalmi újítást a kapcsolataiban, akkor most mindegyik, amelyik idejétmúlt, most véget ér. Így vagy úgy, de változásokra van szükség, ne féljen akár elébe is menni ezeknek.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne váljon érzéketlenné az emberek érzelmi szükségletei iránt – beleértve a saját érzéseit is. Pénzügyeiben zavarok támadhatnak. Maradjon rugalmas, a merevséggel csak tovább ronthat a helyzeten!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: