2018-08-11 05:37:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A mai nap kedvez a pénzügyi terveknek

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön ötödik sorsterületén, az Oroszlán jegyében tartózkodó Újhold nagyban támogatja szerelmi életét. Romantikára való hajlandósága kiemelkedik, és sikerrel ismerkedhet. Ha van már párja, akkor szervezzenek ma estére kettesben programot!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai Újhold a családi életét helyezi fókuszba. Jó alkalom arra, hogy hosszú távú terveket készítsen otthoni környezete átalakítására. Ha költözésen töri a fejét, most megtalálhatja a hirdetések között a megfelelő ingatlant.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Oroszlán jegyén áthaladó Újhold ma önt új dolgok megtanulására készteti. Jó időszak új tanfolyamok megkezdésére, bármely tesztek, munkafüzetek kitöltésére, vagy levelek megírására.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön második sorsterületén tartózkodó Újhold a pénzügyi kérdéseket állítja középpontba. Reális pénzügyi célok megteremtése, valamint költségvetések és más pénzügyi tervek megfogalmazása ma könnyebben és sikeresebben megy.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai Újhold önre nézve kifejezetten erőteljes, hiszen az ön jegyében áll. Ez lehetőséget ad önnek önmagát újraépíteni. Változtathat a megjelenésén, de akár a viselkedésén is. Ezzel nagy sikert fog aratni az ellenkező nem tagjainál!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Oroszlán jegyében elhelyezkedő mai Újhold az ön tizenkettedik sorsterületén halad át. Ez arra készteti, hogy más emberekért hozzon áldozatot. Elképzelhető, hogy olyan munkaajánlattal keresik meg, ami ezzel összefügg!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Újhold az ön tizenegyedik sorsterületén halad át, ez kapcsolódik a csoportokhoz, de hangsúly van a jó barátságok ápolásán is. Ma ezeken a területeken tud ön kiteljesedni. Szervezzen találkozót a kedves ismerőseivel!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Újhold lehetőséget ad önnek a társadalomban betöltött szerepén javítani, segít megvalósítani több célját is. Elégedettebbé és nyugodtabbá válhat. Az estét jó hangulatban töltheti a barátaival!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Értékes beszélgetéseket folytathat, és új felismerésekhez juthat. Ezek hosszú távon is megváltoztathatják a nézeteit. Ossza meg ezeket a párjával is, mert tőle is értékes tanácsokat kaphat.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap kedvez a pénzügyi terveknek. Számviteli munkák elvégzésére, esetleg a közösen kezelt pénzügyi helyzetek megbeszélésére is alkalma lehet. A nyolcadik sorsterületen átvonuló Újhold kedvez az intimitásnak is.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tárgyalási és diplomáciai készsége ma kitűnő. Kedveznek a bolygóállások az új kapcsolatoknak is. Része lehet egy sorsszerű találkozásban! Az illetővel a véletlen hozza össze, de azonnal egy hullámhosszra kerülnek.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kitalálhat magának új étkezési szokásokat, megváltoztathatja a napi ritmusát. Mindenfajta kérdésnek az elemzésére alkalmas a mai nap, mert kritikai érzéke sokkal fejlettebb a megszokottnál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: