2016-06-02 22:11:09• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A botrányokat nem kerülheti el ma

Napi horoszkóp június 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Egy elmúlt konfliktus újra felbukkanhat életében. Úgy látszik, eddig csak halogatta a megoldást, ami most véglegességet követel. Ne várjon hát tovább, mert a helyzet így csak elmérgesedhet. Tegyen a végére pontot!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz együtt áll a Nappal. Túl nagy terheket vállalt magára mostanában. Ma végre fellélegezhet, a problémák most szinte maguktól elsimulnak. Egy apró figyelmességgel nagy örömet szerezhet a kedvesének.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy családtagja megkéri, hogy üljenek le beszélgetni. Bármi is legyen a téma, ezt most tényleg vegye komolyan. Indulatoskodás helyett először higgadjon le, mielőtt vitába száll.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha nem csak a saját gondjai kötik le a figyelmét, akkor ma mások életében is megtalálja azokat a problémákat, amikkel ön küzd. És még az is lehet, hogy az ő példájukban a megoldást is meglátja. Járjon nyitott szemmel!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy jól tenné, ha ma csak a hivatásával, a munkájával foglalkozna. Maradjon nyugodt, ne idegeskedjen! A családi konfliktusok most akkor rendeződnek a legkönnyebben, ha ön nem avatkozik közbe.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehéznek ígérkezik a mai nap, ám megnyugtatóan ér véget. Bármilyen problémája is adódik, legyen az a vállalkozásával, vagy a családdal kapcsolatos, egészen biztosan megoldódik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Jól tervezze meg, hogy mire, és mennyit akar költeni. A kölcsön gondolatát egyelőre tegye félre. Ha bizonytalan a dolgában, inkább keressen fel egy pénzügyi tanácsadót.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A kedvesével kapcsolatos terveiben váratlan fordulatokra kell számítania. A Merkúr szembenállása olyan szavakat is a szájába ad, amelyek nem csak sértőek és bántóak, de igazságtalanok is. Jobb lenne, ha veszekedés helyett inkább egy nagy séta alatt kiszellőztetné a fejét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sikeres nap elébe néz! Egy kisebb fajta felfedezést tehet a mai napon. Lehet, hogy nem rengeti meg vele a világot, de legalább önmagának és szűkebb környezetének a hasznára válhat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Úgy látszik, a botrányokat nem kerülheti el a mai napon. A legjobb azonban, ha elengedi a füle mellett a láthatólag ártani akaró intrikákat. Ami önre tartozik, azt is szűrje meg gondolataiban, mielőtt reagálna rá.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remek napra számíthat. Hihetetlen jó érzékkel veszi ma az ön elébe álló akadályokat. Még a kudarcok sem vetik vissza lendületességét. Munkabírása mértéken felüli, és ráadásul még a humora sem hagyja cserben.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kellemes élményekre számíthat. Olyan emberekkel találkozik majd, akiket ezer éve nem látott. Elképzelhető, hogy egy gyerekkori barát, vagy egy rég nem látott rokon köszön önre váratlanul az utcán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: