2020-06-13 07:36:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp:Vízöntő - Most túlságosan könnyelműen állhat az anyagiakhoz

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars helyzete miatt mostanában kevés az energiája. Jó lenne, ha pihenéssel töltené a napot, csakhogy ismerősei „merényletet” terveznek ön ellen, és egy remek programra hívják: ha utazni fog, a közlekedésnél legyen óvatos.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napot, vagy legalább az estét a párjával tölti, lehetséges, hogy hogy valamit ünnepelnek, és régen tapasztalt élményekben lehet része. Ma kedvese mindent meg fog tenni azért, hogy ön nagyon jól érezze magát, és ön is azon lesz, hogy ez az érzés kölcsönös legyen.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most gondosan megfontolja, hogy mire költ, mert a Merkúr a második sorsterületén halad át, és segít átgondolni, mit kezdjen megtakarításaival. Azért egy kis szórakozásra ne sajnálja a pénzt, igazán megérdemli, hogy feltöltődjön!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma hideg fejjel dönt, az érzéseit nem veszi figyelembe, de nincs ezzel baj, sőt meg is lepi a környezetét. Szüksége van arra, hogy párja elmondja ösztönző véleményét, vagy éppen az ellenkezőjére, hogy érvekkel alátámassza, miért nem ért önnel egyet.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold közötti fényszög miatt belső egyensúlya kissé megbillen, ezért minden apróságon kiakadhat. Figyeljen ezekre, és ha tudatosodott önben, a nehézségeket rögtön rendezze. Szerencsére ez egy rövid ideig ható bolygóállás.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma mindenképpen töltse a szabadidejét a természetben, mindenféle vízi sport megfelel kikapcsolódás gyanánt. Ha lehet, ezt családi körben vagy szeretteivel tegye, a mozgás és az együtt töltött idő mindenkinek a hasznára válik.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most hajlamos az elhamarkodott cselekvésre és a meggondolatlan viselkedésre. A gyorsan pergő események miatt a szokottnál feszültebb. Ha kisebb utazásra indul, bosszantó késedelmek tarkítják a mai napját.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ötödik sorsterületén átvonuló planéták romantikus lehetőséget tartogatnak önnek, ha szingli, most belecsaphat a mulatozásba, és könnyen megismerkedhet valakivel. Ha kapcsolatban él, ismét a kezdeti szenvedélyeket élheti át.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napot lehet, hogy otthon kell tölteni szerelőre várva, a lakásban fellépő víz- vagy gázvezetékkel adódó problémák miatt. Gondot jelenthet, hogy hétvégén milyen gyorsan tud mozgósítani szakembert.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma képes lesz a vonzalmairól beszélni, ami azért öntől nem kis dolog, megkönnyítik helyzetét a harmadik sorsterületén bolygók. Észjárása is hirtelen felgyorsul és tele lesz új ötletekkel.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jó hangulatban telik a mai nap, de ha lehet, akkor a pénzügyek kezelését bízza partnerére. Ön most túlságosan könnyelműen állhat az anyagiakhoz, és lehet, hogy nem sok minden marad a zsebében, ha ön gazdálkodik.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Feldobhat egy ötletet, a többiek hozzászólnak és a lehető legjobb dolgok sülnek ki belőle. Ön most nagyon jól érzi magát otthon, így érdemes a baráti találkozókat a saját lakásában megejteni.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: