2014-09-14 10:35:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp:Halak - Féltékenység gyötörheti a szívét

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A váratlan, a spontán helyzetek hozzák mindig is a legjobb lehetőségeket. Önnel ez különösen így van ez mostanában, ma is. Csak aztán legyen meg a kellő bátorsága, hogy megtegye az első lépéseket az ügye érdekében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön szereti beosztani a napját, így tudja jól megszervezni a napi teendőit. Csakhogy arra is rá kellene jönnie, hogy néha a spontán történő dolgok teljesebbek, és időszerűbbek is. A szabadnapjain gyakorolja a szabadságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem kellene feladnia még a reményt bizonyos szerelmi ügyekben. Ami késik nem múlik. Lehet, hogy éppen ma jött el a napja a hódításnak. A csillagok ma a pártját fogják, könnyen győzi le vetélytársait.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy barátja ma jó tanáccsal láthatja el: hallgasson jószándékú szavaira! És ne vegye indiszkréciónak, ha kéretlenül is, de beleszól az ön dolgába. A lényegre koncentráljon, az pedig az, hogy segíteni szeretne önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön körül most könnyedén megterem a harmónia. Nagyvonalú, és a bölcsességéből és adakozásából sokan mások is táplálkozhatnák. Többen is, mint csak a szűk családja. Ma is sokan keresik fel éppen ezért, kedvelt a társasága.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön ma nem a diplomácia nagymestere. Ma is egy oktalan, kotnyeles kijelentésével családi vihart kavarhat. Jobb, ha inkább lakatot tesz a szájára. Egy családi összejövetelen inkább az ételekkel, italokkal foglalja le a száját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szívügyek foglalják le a mai napját. Egészen elvarázsolja a szerelem, andalgással, álmodozással tölti a délutánt. A szívének kedves hölgyet, vagy urat még egy személyesen faragott verssel is megörvendeztetheti: ezzel biztosan levenné a lábáról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem bízik a kedvesében, folyton az árulkodó jeleket keresi. Vegye észbe: aki keres, talál. S ha nem, akkor is. A féltékenység olyan dolog, amely magától megszüli tárgyát. Ellenben, ha van elég önbizalma, ez nem eshet meg önnel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mosolyogjon többet! A mai napon bárkit meghódíthat a szájának felfelé görbítésével. Ráadásul ennél többet is elérhet: boldogságot, szeretetet hinthet az önt körülvevők szívébe. Csodás ebédet is varázsolhat nekik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valakivel szemben színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mire is számíthat a jövőben önnel kapcsolatban. Ha önnek csupán hízeleg a törleszkedése, de nincsenek hosszú távú tervei vele, ki kell mondania.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha valamilyen hibát elkövetett a közelmúltban, legyen bátorsága azzal szembe is nézni. Még mindig jobb, mintha mások szembesítik vele. Persze nem is minden tartozik másokra. De a legfontosabb úgyis az, hogy önmagának ne hazudjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Féltékenység gyötörheti a szívét. Márpedig ez olyan érzelem, ami, ha nem kezeli, hosszabb távon még egészségügyi bajokat is okozhat. Inkább tisztázza a kedvesével a kétségeit, mintsem álmatlanul hánykolódjon miatta. De csak szép szóval!

Napi horoszkóp
Női

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: