2011-04-11 08:10:18• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Világjobbítók

Magyar tévéfilm 2011-ből, 22.10-től a Duna Tv műsorán.

Kriston Géza könyvtárost 20 évi munka után elbocsátják állásából, azonban Ő nem hajlandó a könyvtár épületét elhagyni és összetűzésbe keveredik a bontást végző emberekkel. A dulakodás után rendőrségi fogdába kerül, ahol megismerkedik Tököli Sándorral a roma zsebessel, aki hasznot szimatol a végkielégítéssel a zsebében mászkáló furcsa könyvtárosból.

Kriston Géza a szabadulás után a munkaügyi központban keres állást, de ott nem tudnak megfelelőt kínálni neki. Egy hirtelen ötlettől vezérelve a helyi kereskedelmi banknál próbál könyvtár alapításához hitelt felvenni, azonban a biztonsági őr rövid szóváltás után megalázza a furcsa kinézetű embert. Kriston arra az elhatározásra jut, hogy felmegy a miniszterelnökhöz, de előtte megborotválkozik a borbélynál. Míg Frici bácsi borotvál, addig a kukások elviszik a bejárat elől a könyveit, és ráadásul rövid dulakodás után ismét a fogdába kerül, ahol szövetséget köt az újra felbukkanó Tököli Sándorral.

A két igazán össze nem illő ember a másnapi szabadulás után elindul megjobbítani a világot, amelyből egy őrült ámokfutás kerekedik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: