2009-07-15 08:58:45• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Végzetes viszonyok

Kanadai filmdráma 22 órai kezdettel az m2 műsorán.

Dawna Wilkins, egy múzeum vezető munkatársa Dél-Amerika ősi kultúráját bemutató kiállításuk kapcsán munkakapcsolatba kerül John Collins antropológus egyetemi professzorral. A munkakapcsolat barátsággá alakul, és Dawna abban reménykedik, hogy ennél több is kialakulhat köztük. Amikor Dawna lánya, Emily lemarad az egyetemi fakultáció-felvételről, az asszony Johntól kér segítséget, aki fel is veszi a lányt a saját csoportjába.

Emily és John között szerelmi viszony szövődik, de a tanár-diák kapcsolat miatt ezt titokban kell tartani. Emilynek közben van egy barátja, Keith, akit folyamatosan összehasonlít Johnnal és egyre elégedetlenebb a fiú életvitelével és műveltségével, végül szakít vele. Egy titkos szerelmi légyotton Emily és John összekap valami apróságon, John elveszti a fejét és megfojtja a lányt. A holttestet elássa, a gyanút Emily volt barátjára, Keith-re tereli, és látszólag mindenben segíti és támogatja a gyermekét elvesztett Dawnát.

Az asszony azonban gyanút fog, és kutatni kezd a professzor múltjában. Kiderül, hogy nem Emily volt az egyetlen fiatal diáklány, akinek kapcsolata volt a professzorral, majd eltűnt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: