2009-04-14 08:00:38• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Született feleségek

Amerikai vígjátéksorozat, este 22.45-től a TV2 műsorán. A főszerepben: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross és Eva Longoria.

Sok veszélyes nő van ezen a világon. Fondorlatos ragadozók, akik arra várnak, hogy lecsaphassanak. Felismerhetők a rúzsról, amit használnak, a cipőről, amit viselnek, és a parfümről, amit magukra fújnak. De a veszélyes nő leginkább arról ismerszik meg, ahogy viselkedik. Más nők férjével. Tom kibérel egy raktárépületet a banda számára, amit a fiai barátjának ingatlanos anyja intéz el neki, s persze eme jótett a nő részéről szöget üt Lynette fejében. Carlos masszás-terápiájával annyira meg van elégedve az egyik női kliens, Mrs. Hildebrand, hogy busás pénz fejében magával akarja vinni Európába - két teljes hónapra.

Gabrielle közbejárásával, és féltékenységének eloszlatásával később azonban Virginia az egész Solis családot meghívja az utazásra. Susan eközben szeretné a kapcsolatát újraéleszteni Jacksonnal. Bree pedig randit szervez Katherine-nek, amikor megtudja, hogy az asszony mennyire elkeseredetten keres társat magának. Orson egyik régi kollégáját ajánlja be a barátnőjének, ám hamarosan rájön, hogy nem éppen a megfelelő férfit találta meg számára.

A népszerű sorozat ma este folytatódik a TV2 műsorán

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: