2009-04-10 07:43:04• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Szeress, ha tudsz!

Amerikai filmdráma, este 21.10 órai kezdettel az m1 műsorán. A főszerepben: Gena Rowlands, Sir Sean Connery, Angelina Jolie, Gillian Anderson.

A filmben parádés színészi gárda fűzi a kezdetben különálló történeteket jelenetről jelenetre, s a néző észrevétlenül, egyre beljebb sodródik az egyes emberi sorstörténetekbe, minden szín ismerős, minden mondat hiteles, s minden mozdulat a helyén van. Az éppen lovaggá ütött Sir Sean Connery a tőle még sose látott papucs-papa szerepben díszeleg a legendás Gena Rowlands oldalán. Kettejük csipkelődése bájos és szívmelengető.

Dennis Quaid a notórius hazudozó mindenkit levesz a lábáról agyrém, önsajnáltató történeteivel. Jay Mohr a vírus végső támadása ellen küzdő meleg fiú édesanyjával (Ellen Burstyn) szeretne végre az utolsó pillanatban békét kötni. Madeleine Stowe rendületlenül, és zokszó nélkül csalja a férjét, Gillian Anderson pedig olyan fiatal nőt hoz magabiztosan, aki nem hiszi el, hogy őt még szeretheti valaki. S amikor ott áll a nagy Ő előtte, egyszerűen minden önbizalma elillan.

Jelenet a filmből

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: