2010-08-20 23:22:24• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Oviapu

Amerikai családi vígjáték 20.30 órai kezdettel az RTL Klubon.

Charlie-t (Eddie Murphy) és Philt (Jeff Garlin) olyannyira lefoglalja a marketinggel kapcsolatos munkája, hogy kimaradnak az apasággal járó minden örömből. Gyermekeik segítségével azonban hamarosan gyorstalpaló kurzuson kell elsajátítaniuk a kimaradt ismereteket.

Miután a növényi magok népszerűsítésére tervezett reklámkampányuk kudarcba fulladt, Charlie és Phil kénytelen a munkanélküliséggel szembesülni. Mindez azt jelenti, hogy csemetéiknek is le kell mondaniuk a szigorú Miss Gwyneth Harridan (Anjelica Huston) által vezetett exkluzív intézmény, a Chapman Akadémia méregdrága nappali felügyeletéről. A napjait munkakereséssel leplezett céltalan őgyelgéssel, fia, a négyéves Ben (Khamani Griffin) társaságában eltöltő Charlie-nak azonban támad egy ötlete. Ha Phillel el tudják látni két gyerek felügyeletét, miért ne lennének képesek akár 10 másik rosszcsontra is vigyázni? Ez azonban keményebb dió, mint gondolták. Minden gyerek más és más, mindannyian komoly feladatot adnak számukra: egyikük cukorbetegségben szenved, a másik szuperhősnek képzeli magát, egy harmadik pedig tör-zúz mindent, ami az útjába kerül. Charlie és Phil pedig rájönnek, hogy a gyerekek átvették az irányítást...

A két férfiú azonban nem adja fel és új vállalkozásuk, az Oviapu hamarosan olyan sikert arat, hogy a Chapman elől is kezdi elhalászni az ügyfeleket.



Amikor a srácok létszáma ugrásszerűen megnő, csatasorba állítják Marvint (Steve Zahn), az új óvóbácsit, aki remekül ért az apróságok nyelvén - talán, mert maga sem több egy nagyra nőtt óvodásnál. Együtt tanítják olvasni, játszani, együtt élni és szórakozni a srácokat, miközben Charlie és Phil szép lassan megtanulják maguk is értékelni az apaság előnyeit. Az Oviapu szolgálat sikerét azonban nem mindenki nézi jó szemmel, így a fiúk nemsokára szembekerülnek Gwyneth Harridannel, mindannyiunk leganyaszomorítóbb közös anyjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: