2008-12-01 08:07:51• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Ostromállapot

Amerikai-német akciófilm 2004-ből, 00.30 órai kezdettel az RTL Klub műsorán.

A San Diego melletti nukleáris központban semmi sem tér el a nyugodt hétköznapoktól. Hirtelen azonban robbanások rázzák meg az erőművet, mindenhonnan tűzoszlopok törnek fel és terroristák foglalják el a kiemelt biztonsági rendszerrel ellátott létesítményt. Az FBI szerint a nyomok az Al-Kaidához vezetnek és a szeptember 11-i eseményekre emlékeztetnek.

De kik lehetnek a támadók? Megkezdődik a lakosság kiürítése... A hatóságoknak fogalmuk sincs, milyen nyomon induljanak el... És ekkor egy elmosódó alak jelenik meg a tévékészülékek képernyőin. A kép bejárja az egész országot, sőt a világot. A fenyegető üzenet közvetítője az amerikai kormányt teszi felelőssé a történtekért, aki nem tanult szeptember 11. üzenetéből, és az amerikai nukleáris létesítményeket továbbra is védtelenül hagyta... A visszafordíthatatlan atomkatasztrófa megakadályozásával, a terroristák semlegesítésével Tom Shea-t, az FBI különleges ügynökét bízzák meg.

A film a 2001. szeptember 11-i tragédia kapcsán egy fikciós, de a valóságtól nem teljesen elrugaszkodó történetet mesél el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: