2009-12-15 09:23:51• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Nincs Alku

Pattanásig feszült a helyzet a chicagói rendőrség belső ügyeit vizsgáló osztály központjánál. Rendőrségi helikopterek köröznek a 20. emelet körül, mesterlövészek állnak készenlétben a szomszédos háztetőkön, s távcsöves puskájukat egy férfira szegezik. A célpont Danny Roman (Samuel L. Jackson), aki viszont a maga fegyverével tartja sakkban a hivatal vezetőjét és munkatársait.

Roman azért szánta el magát erre az elkeseredett lépésre, mert tisztázni akarja magát gyilkosság és sikkasztás vádja alól. Időt kell nyernie, s Roman pontosan tudja: addig figyelnek rá, míg emberek élete forog kockán. Tökéletesen meg van győződve igazáról - hiszen Danny Roman chicagói rendőrtiszt a túszügyek legkiválóbb szakértője. Csakhogy most maga Roman szedett túszokat, mert szüksége van valakire, aki meghallgatja őt. Ezért azt követeli, hogy a másik kerület ismert s hozzá hasonlóan tapasztalt közvetítőjét, Chris Sabiant (Kevin Spacey) hívják el tárgyalni.

Végül Sabian is kénytelen szembesülni ugyanazzal a kérdéssel, ahová Roman is eljutott: ki mozgatja a szálakat a háttérben? És hogyan illik a képbe Roman?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: