2009-08-30 09:49:37• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: Apádra ütök

Apádra ütök: amerikai vígjáték, 108 perc, 2000, 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott. A filmet vasárnap este 21 órától vetíti a TV2.

Greg Beckur fülig szerelmes barátnőjébe, Pambe, és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától - aki közli, hogy férjhez megy -, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félelmetes Jack Byrneson át vezet az út.

Amikor New Yorkba utaznak Pam húgának esküvőjére, Greg úgy érzi, ez a megfelelő alkalom, hogy megkérje Pam kezét. Csakhogy minden balul üt ki, ami csak balul üthet ki. Amikor megérkeznek a szülők festői otthonába, Greget egy látszólag tökéletes családdal szembesül: szerető férj és feleség, értük rajongó fiú és két lány, valamint egy imádott macska.

Ám Greg, aki a feszült helyzetekben a száraz humorhoz folyamodik, nem talál célba Jacknél, aki nyugdíjas műkertész... és tekintélyt parancsoló figura. Szerinte senki nem méltó, nem elég jó elsőszülött lányának, Pamnek, és a tények, melyek szerint Greg macskagyűlölő, ápolóként dolgozik és vezetékneve (Beckur) sem éppen szokványos, egyáltalán nem javítanak a helyzeten...

Bár Greg összetöri magát, hogy jó benyomást keltsen, a hétvégéje azzal kezdődik, hogy csomagja elveszik a reptéren, és ettől kezdve egyik hajmeresztő katasztrófa a másikat követi.



Robert De Niro és Ben Stiller


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: