2011-03-16 07:27:20• hírek • Szatmár.ro

Napi filmajánló: A vágy hálójában

Amerikai thriller 1998-ból, 22.50-től az m1 műsorán.

Itt a kilencvenes évek rémmeséje, egy olyan koré, amelyben az ember a saját foteljében ülve, az Internet segítségével bejárhatja az egész világot, kapcsolatba léphet mindenféle emberekkel. Ám néha kiderülhet az is, hogy az emberek, akikkel így kapcsolatba kerülünk, nemcsak érdekesek, hanem egyenesen veszélyesek is!

Amikor Michael Anderson az Interneten találkozik a barátságos Evával, még csak nem is sejti, milyen szellemet szabadít ki a palackból! Michael felesége, amióta gyermeket vár, egyre befeléfordulóbb, egyre magába zárkózóbb, így Michaelnek kapóra jön a kedves idegen, az, hogy végre beszélgethet egy olyan nővel, aki odafigyel rá.

Michael meg van arról győződve, hogy az egész nem több egy ártatlan kis kalandnál és nem is sejti, hogy Eva egészen másképp látja a dolgot. Amikor már Michaelnek is lelkiismeretfurdalása támad és visszakozna, Eva nem engedi el. Egyszerűen nem hajlandó leszállni a férfi nyakáról, állandóan nyaggatja, beleavatkozik a pénzügyeibe, tönkreteszi a házasságát. És nincs megállás, már nemcsak Michael kell neki, hanem minden, ami kedves lehet a férfinek, legyen az a még meg sem született gyermeke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: