2018-08-06 07:57:21• hírek • (x)

Napi egy kapszula és garantáltan beindul a fogyás!

Csodaszerek, különleges összetétellel bíró kapszulák, komplett étkezéseket helyettesítő porok és sorolhatnánk..

Gyors eredményt ígérnek, éhezés nélküli fogyást, bomba alakot pár hét alatt, mindezt egészségesen! Egyél csak zöldséglevest, de szigorúan zöldségek nélkül! Egyél csak gyümölcsöt, mert attól nem rakódik majd plusz zsír a hasadra! Ugyan már! Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!


Minden a táplálkozásunk helyrerakásával, megreformálásával kezdődik. Azzal, hogy tudatosítjuk magunkban, melyek azok az ételek, amelyek jók nekünk, és melyek azok, amelyeket kerülnünk kell ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben. Korábban megjelent cikkünk éppen ezt a témát taglalja, érdemes átolvasnod, ha lemaradtál volna róla!


Jelen írásunkban arra törekszünk, hogy megismertessük olvasóinkat a különféle táplálékkiegészítőkkel.  Hatalmas a felhozatal a piacon, nem könnyű eldönteni, mire is van szükségünk a mindennapokban.


Először is el kell döntenünk, mit szeretnénk elérni. Fogyni szeretnénk? Sportoláshoz keressük az izomzatunk táplálásához nélkülözhetetlen termékeket? Vitaminkészítményekben gondolkodunk, hogy visszatöltsük kimerült raktárainkat? Esetleg komplex megoldást keresünk étkezéseink kiegészítéséhez? Mindenre van megoldás!


A legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás az, ha szakember segítségét kérjük céljaink éléréséhez. A Robi Fitness szakértői gárdája készen áll arra, hogy elkalauzoljon téged a sport- és táplálékkiegészítők világába. Ha izmot építenél, elárulják neked, melyik az a fehérje, ami tápanyag- és szénhidráttartalmát tekintve a legalkalmasabb lehet az edzés utáni visszatöltéshez, ha már sportolsz, és intenzívebbé szeretnéd tenni az edzéseket, ha hiányzik egy kis extra pörgés egy utolsó szériához a teremben, akkor elárulják neked, melyik az a kreatin vagy edzés előtti pörgető, amivel a legjobb hatást tudod elérni.


Vitaminokat keresel? Aminosav-komplexre vágysz és egy jóízű itallal szeretnéd bevinni a szervezetedbe? Semmi gond, erre is van lehetőséged, több termék közül is választhatsz! Persze ne felejtsd el, önmagukban ezek és a hozzájuk hasonló, élelmiszernek nem minősülő készítmények csak akkor tudnak hozzásegíteni téged a célod eléréséhez, ha beépíted őket a mindennapos étkezési tervedbe. Egyél jól, sportolj, mozogj többet és nincs előtted lehetetlen!


Egy szó mint száz, ha úgy érzed, több információt szeretnél, szükséged van valakire, aki iránytűként kalauzol téged az egészséges táplálkozás útvesztőjében, aki személyreszabott étrendet készít neked ahhoz, hogy megvalósíthasd a céljaidat, akkor keresd fel a Robi Fitness-t, ahol szakemberek várnak téged is, hogy életed legjobb formáját hozzák ki belőled!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: