2015-03-08 21:07:02• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kissé bizonytalanul indul a nap

Napi horoszkóp március 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ezt a napot a Mérleg jegyében álló Holddal kezdi, ami kellemesen kapcsolódik a Merkúrhoz, ezért az indulás eléggé izgalmasnak látszik. Ma különlegesen érzékeny és sebezhető. Minden megjegyzést nagyon személyesnek vél és túlreagál, még akkor is, ha azt a környezete viccnek szánta. Az este gyönyörű lesz, hiszen a két szerelmi bolygó még nem vált el egymástól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Mérleg jegyében látható, így a mai nap még a munkáról szól, ráadásul a Mars is a gondok területén tartózkodik, így úgy tűnhet, hogy mindenki csak keresztbe tesz önnek. Muszáj alkalmazkodnia, azt kell tennie, amit mások követelnek Öntől. Veszélyes is lehet, ha saját impulzusait követné. Vigyázzon magára, pihenjen sokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg legyében áll, a Szaturnusz pedig kellemetlen kapcsolatban a Neptunusszal. Jól tenné, ha még precízebb, még pontosabb lenne, mint máskor. Adjon egy indító lökést önmagának, figyelmeztesse magát erre. Az Uránusz – Mars együttállás komoly stresszt okozhat, és bizonyos mértékig még káoszt is. Minden precizitás mellett legyen készen arra, hogy minden váratlan dologra azonnal kell reagálnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, az Uránusz az Ön hivatásházában látható, ami folyamatosan a kötelességeire figyelmezteti. Tegye, amit Önre bíztak, és lehetőleg ma ne panaszkodjon a sorsára. A Vénusz a Marssal kapcsolódik, ami kellő mennyiségű energiát ad egy meglehetősen szoros munkaprogram végrehajtásához, így sikeres lesz ez a napja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll: a megszokottnál érzékenyebb lesu ma. Gondolja át, mi az, amit tenni szeretne, ahelyett, hogy rögtön belevágna, mert erre az előkészítő fázisra szüksége van, hogy motivált legyen. Ezen a napon nem kell elrejtenie gyengébb oldalát sem: sokkal többet nyer nyíltsággal és egyenességgel. Az este összebújásra és álmodozásra tökéletesen alkalmas lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nap nyugodtan indul, hiszen a Hold a Mérleg jegyében áll. Ma mutasson többet az érzelmeiből, és akár a bizalmába is fogadhat valakit, aki eddig is szimpatikus volt önnek, de de valamiért tartotta a távolságot. A környezetének tetszeni fog, hogy Ön is képes beismerni a hibáit, hogy Önnek is vannak gyengeségei, és örülnének, ha hagyná, hogy segítsenek is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll – sürgősen pihenésre van szüksége! Nagyon érzékeny, különösen sebezhető, és rendkívül gyenge, miután a Mars – a támadás bolygója – az ön jegyével szemben áll, az Uránusszal együtt, a Kos jegyében. Mindenki stressz alatt van, és sokan emiatt rendkívül agresszívvé válnak. Óvhatja magát azzal, ha visszahúzódik, és a háttérben marad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll: ma jobb, ha nem hozfontos döntéseket. Tartózkodjon attól is, hogy most írjon alá szerződést vagy bármilyen megállapodást. Arra azonban alkalmas, hogy a fontos munkáit elvégezze, amelyek részletekbe menő aprólékosságot igényelnek. A Szaturnusz sem tud segíteni, hiszen ma a Nyilas jegyében áll, ami nem éppen kellemes a számára. Este maradjon a kedvesével, és érezzék jól magukat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, a Mars a Kos jegyében áll együtt az Uránusszal. A Nap tele van érzelmekkel, senki sem tudja eltitkolni az érzéseit, mindenki kimondja, amit gondol, és mindenki összeszorított fogakkal harcol. Ön is szeretne valamit elérni, de a Szaturnusz hátráltatja. Tervez valamit, és valaki tönkre teszi. Bosszantónak látszik a mai nap. Csak úgy tudja magát jól érezni, ha nem sokat vár tőle.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll, ezért most minden közelről érinti, a pozitív események éppúgy, mint a negatívak. Védtelennek érzi magát, ezért jól gondolja meg, kivel tölti el a mai napot. Ha nagyobb csapatban dolgozik, elhangozhat néhány gonosz megjegyzés,a mit most különösen a szívére vesz majd. Ne vegyen részt a pletykálkodásban, mert a végén Önre üthet vissza.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kissé bizonytalanul indul a nap, mivel a Jupiter támadást intéz az ön jegye ellen. Nem érezi túl jól magát, minden tevékenység megerőltetőnek látszik, és nehezére esik motiválnia magát. Legjobb, ha este hattól minden munkát félretesz, mert úgysem sikerülne tökéletesen megoldania. Élvezze az este nyugalmát, holnap sokkal jobb formában lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Halak órájában már a Skorpió jegyében látszik, és ez nagyon jól jön Önnek: plusz erőt és még több sikert hoz, biztonságérzetet ad. A Szaturnusz az Ön hivatását jelző területen áll, a mai nap a csúcspontja lehet a hivatásbeli és magánéleti sikereinek. Ha az utóbbi 14 év alatt kellő körültekintéssel intézte az ügyeit, akkor most, egyszer csak, minden termőre fordul!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: