2015-03-04 09:18:10• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A kilátásai pillanatnyilag komorak

Napi horoszkóp március 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold belép a Szűz jegyébe. Amíg mások valószínűleg azért panaszkodnak, hogy ez lenyomja a hangulatukat, ön egyre jobban érzi magát. Kreatív időszak ez az ön számára, ami bőven terem gyümölcsöket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűzbe lép, de a Jupiter támadja a Bika jegyét, így az önálló kezdeményezésekről le kell mondania. A szokásos napi munkához sincs sok kedve. Este üljön le az internet elé, és kezdjen el szervezni egy nyári utazást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Figyelnie kell arra, hogy mi történik ön körül, csak egy-egy percre engedheti szabadjára a gondolatait. A Vénusz és a Mars az ön kapott szerelmet mutató területén áll, élvezheti az életet, jól fog szórakozni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az Oroszlán jegyében álló Hold élénkítené önt, de sajnos kellemetlen fényszöget kap a Szaturnusztól. Nincs olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudja fogni magát. Könnyen figyelmetlenné válthat, és túlköltekezhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ebéd után már a Szűz jegyében áll, a Nap pedig a Halak jegyében látható. Érdemes bármilyen ügyben tanácsadókkal konzultálnia. Vigyázzon jobban az egészségére, főleg a szív, a szem és a fej apróbb betegségei fordulhatnak most elő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne hozzon drasztikus döntéseket társkapcsolati kérdésekben. Lehangoltnak és magányosnak érezheti magát, de hamar elmúlik ez a kissé deprimált időszak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll, ez a nap az ön számára kicsit fáradságos lesz. Ha nem egyedül él, akkor késő délután óvatosnak kell lennie, mert a Mars veszekedésre ingerelheti. Fogja vissza magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Szűz jegyében áll ugyan, de a Jupiter kellemetlen fényszöget vet rá. Egyre-másra felmerülhetnek kisebb akadályok, melyek nagyon idegesíteni fogják. Próbálja megőrizni a nyugalmát, és bosszankodás helyett koncentráljon a megoldásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Szűz jegyében áll. Hajlamos lesz mindent a sötétebbik oldaláról látni – önmagát, másokat, és úgy általában az egész világot. A kilátásai pillanatnyilag komorak, de hamarosan ön felett is kiderül az égbolt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az Uránusz támadja a Bak jegyét, de a Neptunusz jó fényszöge lendületet ad önnek: bármihez is kezd, jó eséllyel sikereket fog elérni. Sőt, most teljesülhet egy régi kívánsága! Minden ilyenkor kezdődő szerelmi kapcsolat ösztönzőleg hat, de nem biztos, hogy hosszú életű lesz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Merkúr még mindig a Vízöntő jegyében áll, több bolygó kellemes fényszögében: ez biztosítja, hogy a mai napja sikeres legyen. Ha délelőtt mégis negatív érzései támadnának, palástolja ezeket mosolygással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Szaturnusz támadásba lendült: zavar támadhat az érzelmi kapcsolataiban. Ennek valószínűleg az az oka, hogy ön egyre sikeresebb az élet más területein, ezért a partnere fenyegetve érzi magát.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: