2015-03-03 09:11:36• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Most új erőt fedezhet fel önmagában

Napi horoszkóp március 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Jupiter együtt áll a Holddal. Higgyen saját magában, és főleg a szerencséjében! Lehetséges, hogy délután többet költene, mint amennyit a mai napra kalkulált, gondolja át, hogy mit engedhet meg magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében együtt áll a Jupiterrel. Kissé szeszélyessé válik a világ, az ésszerű gondolkodás önnek sem lesz erős oldala. Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladataival kivárja a hét végét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma hajlamos lesz párbajhősként fellépni, amivel szinte kihívja maga ellen a Neptunuszt, hogy szállítsa le önt a magas lóról valamilyen keserű tapasztalat révén. Most egy kapcsolata is véget érhet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha ma dolgozik, akkor a legjobb oldalát kell mutatnia, mert a jó híréről is szó lesz. Mindenképpen kerülje a hibákat és a gyengeségeket. Pontosan határozza meg a mai nap feladatait, és tartsa be a szabályokat. Este bosszúság érheti, és mivel feszült állapotban van, így gyorsan kialakulhat egy veszekedés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Most az egyszer nyugodtan beismerheti a gyengeségét, senki sem fogja rossz néven venni, ellenkezőleg, ez a lépés nagyon is rokonszenvessé teszi önt a többiek szemében. Próbálja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Azok a kapcsolatok, amelyek nem felelnek meg az ön számára, most véget érhetnek. Mindezt kínos veszteségként élheti meg, de ezt hamarosan felváltja majd a megkönnyebbülés és a szabadság érzése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold és a Jupiter együttállása egy szerencsés bolygóállás. Tele lesz lelkesedéssel, és nagyon fogják érdekelni az újdonságok. Most új erőt fedezhet fel önmagában, és rengeteg munkának a végére érhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Neptunusz kellemes fényszöget vet a Skorpió jegyére. Sokkal együtt érzőbbé teszi önt, de ezzel együtt hajlamos lesz túlidealizálni a szeretteit. Ez főleg az új szerelmi kapcsolatára bizonyul igaznak...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold segítségével végre rendet tehet az íróasztalán. Ne engedje, hogy a gondok tengerében elvesszen a szórakozás: estére szervezzen közös vacsorát a barátaival!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold és a Jupiter együttállása gátolni fogja még a rutinmunkák elvégzésében is, ezt különösen dél körül észlelheti. A bolygókapcsolat sok energiát elvon majd öntől, ügyeljen rá, hogy este eleget pihenjen a feltöltődéshez.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az érzelmei és a józan megfontolás konfliktusba kerülhetnek egymással. A reakciói az ösztöneit, a gyermekkorából visszamaradt beidegződések és előítéletek mintáit követik az ésszerű gondolkodás helyett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptunusz a Halak jegyében látható. Ez egy újabb tranzit a mondás igazolására: „a szerelem vak”. Igaz, bármely más kapcsolatában is eluralkodhat az idealizmusa annyira, hogy ne lássa mások hibáit.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: