2015-03-01 19:35:44• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Az estét ne töltse egyedül

Napi horoszkóp március 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében áll: mindenütt szívesen fogadják, szinte várják önt. Olyan ajtók is kinyílhatnak ma, amelyeket máskor zárva talált. A Szaturnusz sem késleltet semmit, bármit elindíthat, bármit kibontakoztathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében tompítja egy kicsit a gondolatait. Ma nincs igazán a topon, nagyon nehezen tud arra figyelni, amivel éppen foglalkozik. Ráadásul a Vénusz is kellemetlen fényszögben áll a Plútóval: értelmetlen veszekedés szaga terjeng a levegőben...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Vénusz fényszöge az egész világot kétségbe ejtheti. Ma a legtöbb ember úgy mozog, mintha hipnotizálták volna. Elindulnak valahová, de nem tudják, oda érnek-e egyáltalán? A Merkúr pozíciójának hála, ön megúszhatja ezt a zavart állapotot.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, kellemes kapcsolatban a Vénusszal. Az igaz szerelem útján néha valóban lehet zökkenőmentesen közlekedni, ezt most be is tudja bizonyítani. Mindenki, akivel ma szóba elegyedik, érezni fogja az önből áradó melegséget és barátságosságot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, és annyi energiát ad önnek, hogy minden sikerüljön. Olyan, mintha egy focimeccsen az üres kapuba kéne gólt lőnie...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Oroszlán, a Nap a Halak jegyében látható: bármihez is fog, jók a kilátásai a sikerre. Ha sok minden történik ön körül, attól csak egyre jobb lesz a hangulata. Legyen nyitott, és hallja meg mások biztató szavait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold hétfőn az Oroszlán jegyében áll, ami nagyon kedvező az ön számára, mert nyugalmat és higgadtságot kölcsönöz önnek. Talán még valami tennivalója is akad, amiben a Hold biztosan segíteni fog. Az estét ne töltse egyedül!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Merkúr szemben áll a Jupiterrel, és ez nyugtalanná teszi, alighanem egy álmatlan éjszaka áll ön mögött. A Vénusz, a Mars és az Uránusz a 6. sorsterületen állnak, ilyenkor a legjobb amit tehet, ha türelmesen vár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett az Oroszlán jegyébe, ez pedig kaput nyithat önnek a szerelem birodalmába. Most még akkor sem fogja magát magányosnak érezni, ha egyedül van, sőt, eltelíti a belső erő és békesség.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az évekkel ezelőtt elindított ügyei krízishelyzetbe kerülhetnek. Hagyja sorsára azokat, amelyek nem működnek, és koncentráljon azokra a területekre, amelyekből szemmel láthatóan kihozhat valamit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Merkúr szemben áll a Jupiterrel. Ma ne diktáljon túl gyors tempót, mert ez könnyen hibákhoz vezethet, melyek után újra el kell végeznie ugyanazt a feladatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap már a Halak jegyében jár, és az ön útját egyengeti. Higgyen a szerencséjében, és adjon magának egy esélyt, meglátja, jól alakulnak majd a dolgai, és elégedetten zárhatja a napot!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: