2015-03-01 11:09:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Töltse kedvesével ezt a napot

Napi horoszkóp március elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ezen a héten még mindhárom bolygó a Kos jegyében marad, a Vénusz is, a Mars is és az Uránusz is. Ez kellemes vasárnapot ígér. Fordítson most több időt olyan dolgokra, amikhez máskor nem jutna hozzá. Ide tartozik a felmenő rokonsága is, mikor beszélgetett velük utoljára? Senkit se hanyagoljon el a családjából, csak ez adhat biztonságot mindenkinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Rák jegyében áll. Ez a vasárnap olyan lesz, mintha mesekönyvben olvasná. Aludjon addig, amíg magától fel nem ébred. Ebéd előtt sétáljon egy nagyot a friss levegőn. Töltse kedvesével ezt a napot. Ha Ön egyedülálló, akkor a bolygók növelik az esélyeit egy komoly kapcsolat kialakítására.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold már a Rák jegyében halad előre. Sokkal finomabban kell bánnia a környezetével, mert sértődékenyebbek. Keresse fel a szüleit, beszélje meg velük az anyagi problémákat, és ha tud, segítsen nekik megoldást találni. Törődjön magával is egy kicsit, nézze meg kedvenc filmjét a moziban.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében áll, de szünetel, és ezt a szünetet a Plútó uralja. A párkapcsolati kérdések kerülnek előtérbe. Komoly vitákra számíthat, de sajnos a megoldás még várat magára, mert Holdszünet alatt nem tud megoldani semmit. Tegye félre a problémát holnapig, és próbáljon megbékélni a mai nappal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Rák jegyében áll, az Ön 12. sorsterületén, ez pedig lelki problémákat helyezi előtérbe. Nyugodtan kérjen segítséget. Párjának testvére türelmesen végig fogja hallgatni, és jó megoldást fognak kitalálni Önnel együtt. Legyen ez a nap a családé, és élvezze a „társaságot”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ezt a vasárnapot egy-két sötét gondolat is beárnyékolja. A 8. sorsterület tele van bolygókkal, ez pedig a múlandóságra, az öregségre emlékeztet. Ezzel a kérdéssel nem szabad túl sok időt töltenie. A Nap a külvilág házában ragyog, és kellemes vasárnaphoz segíti hozzá. Ne nehezítse meg a napot. Terelje el a figyelmét valamivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold az Oroszlán jegyébe igyekszik, fél lábbal már ott is van. Délelőtt még sikerül nagyon ébernek maradnia, este ez már megváltozik. Kedveskedésre, hízelgésre vágyik, és lazítani szeretne. Ön mestere a harmónia varázslásának, hívja meg vacsorára az Önnek legkedvesebb embert, és érezzék jól magukat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Reggel még kicsit nehezebben indul a nap, de minél később lesz, annál simulékonyabb, és kellemesebb lesz, mert a vasárnapnak ilyennek kell lenni. Találkozzon a barátaival, és akik a legközelebb állnak Önhöz, és vegyenek részt valami jó buliban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Három bolygó is áll a szórakozások és örömök területén, ebből a Mars hatását érezheti a legjobban. Sokkal spontánabb módon fogadhatja a történéseket, könnyedebben veheti a javaslatokat, és többet cselekedhet megérzéses alapon. Mutassa ki az érzelmeit, főleg akkor, ha kedvese szeretne szerelmet vallani Önnek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, Önnel szemben, de nem tudja hatását kifejteni, ugyanis szünetel, vagyis egyetlen bolygóval sem alkot fényszöget. Ez remélhetőleg megfontoltabbá teszi Önt. Nyugodtan gondoljon át még egyszer mindent. Délutánig ne is menjen el otthonról. Akkor sem történik semmi, ha a kanapén marad, és végignézi a kedvenc sorozatát a televízióban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Rák jegyében áll, és szünetel, mindez az Ön napi rutinokat jelző sorsterületén. Ne is csodálkozzon azon, ha ma nagyon kimerültnek érzi magát. Legyen a mai nap a pihenésé, hiszen meglehetősen munkás hetet hagyott maga után. Jól esik ejtőzni egy kád meleg vízben, vagy kedvenc könyvét olvasni a fotelben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ugyan szünetel a Rák jegyében, de jó fényszöget vet a Halak jegyére. Ezt a napot otthon kellene töltenie, sokat pihenni. A Hold kihozza Önből a romantikára való hajlamot, és álmodozóvá válik. Ossza meg ezt a hangulatot valakivel.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: