2015-03-07 09:08:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kedvesével menjen moziba

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Most fellélegezhet, ez lesz a legjobb napja ezen a héten. Ma annyit dolgozhat, amennyi két embernek is elég lenne, de mindez nem esik nehezére. Nem most van itt az ideje annak, hogy szigorú önfegyelmet gyakoroljon...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Vénusz uralta Mérleg jegyében jár, ma jól érezheti magát. Emelje fel a tekintetét, és próbáljon messzebbre tekinteni, több összefüggést meglátni, hosszabb távra tervezni, mint ahogy eddig tette.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, a vállalkozások területén. Legyen nagyon figyelmes, mert új lehetőségek adódhatnak. Délután a természet a szabadba csábítja, egy kiadós séta jót fog tenni. Este a szokásosnál tovább is fent maradhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, az ön karrierjét jelző területen. Most mindent bele kellene adnia, mert a Hold dél körül fékezi a lendületét. Nehéz lesz a dolga, de ne csüggedjen, ez a helyzet csak ma áll fenn.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter még mindig az Oroszlán jegyében áll. Elemében érezheti magát, szabad utat kap mindenben. A Vénusz is a legjobb formáját hozza, egészen biztosan nem fogja a tévé előtt szomorkodva tölteni az estéjét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma mindenki barátságos lesz önnel, így könnyedén tudja érvényesíteni az érdekeit, a siker az ön oldalán áll. Az esti randevú jól fog sikerülni, élete egyik legboldogabb napját fogja megélni...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, ez nyugodt napot ígér önnek. Nem történhet semmi nagy és fontos dolog. Kerülje az önálló kezdeményezéseket. Szervezzen valami vidám programot a családjának, és együtt keljenek útra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold szombaton a Mérleg jegyében áll. Ez a Vénusz által uralt jegy, ilyenkor nem csak ön, hanem mások is szeretnek vásárolni menni. Ez önmagában véve jó dolog lenne, de túl is lőhet a célon. Este a szerelem játssza a főszerepet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a levegős elemű Mérleg jegyében áll. Semmi máshoz nem lesz kedve, mint egy nagyot sétálni. Figyeljen oda a kiadásaira, mert a bolygók most könnyelmű pénzköltést jeleznek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Végre egy olyan nap köszöntött önre, amikor nem muszáj a munkára gondolnia, csak a családja fontos. Élvezze a mai napot! A kedvesével menjenek moziba, egy jó film segítségével csodás élményekben lehet részük!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hétvége első napja nagyon jól kezdődik, sok örömet szerez önnek. Bár ebéd után a Hold szünetet tart, így nem tud semmilyen kreatív munkát elvégezni, de ez talán nem olyan nagy baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold az ön 8. sorsterületén áll. Vonuljon vissza egy kicsit, foglalkozzon az élet mélységeivel. Kerülje a negatívumokat, összpontosítson helyette az intenzív érzések hihetetlen sokféleségére, és engedje magát elvarázsolni.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: