2011-12-25 09:37:14• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Mérleg - akármennyire fáradt, törődjön családjával

Napi horoszkóp december 25.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha teheti, mozogjon, sportoljon, mert a karácsonyi ünnepek alatt fogyasztott bejgli mennyiség erősen nyomot hagy szép alakján. Ha sikerül a társát is rávennie a mozgásra, akkor dupla öröme telhet benne. És aztán jöhet a csülök!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön néha túlságosan lelkiismeretes, és előfordulhat, hogy valaki ezzel visszaél. Nem jó, hogy ezzel épp az ünnepek alatt kell szembesülnie, de azért ne engedje, hogy ez befelhőzze a napját. Ilyenek az emberek, legközelebb ne adjon rá módot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valaki az ön tanácsát kéri, ám, amiben kikérik a véleményét, egy másik jó barátját is érinti. Ha nem akarja, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsa magát távol az ügytől. Nehogy önt hibáztassák a saját ballépéseikért.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Romantikusan telnek az ünnepek, végre el tudja feledni problémáit. Ha rokonokat látogat, tegyen egy kis kitérőt az úton. A hosszabb út szép látvánnyal, kedves kalanddal kecsegtetheti, ne tagadja meg az örömöt sem magától, sem párjától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Általában józan életet él, de ma, mintha meglódult volna maga alatt a lét. Talán nagyon jó borokat kap, vagy különösen víg társaságba keveredik. Végül is karácsony van, nem élhet mindig olyan sziklaszilárd elvek szerint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön talán úgy érzi ma, hogy senki nem törődik önnel, míg másokkal bezzeg! Vigyázzon, a mártírszerep sohase vonzza azt, akiknek pedig a társaságára vágyna. Ezzel csak elmélyítené a magányát. Legyen vidám, azzal magához vonzhat másik magányos lelkeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Családja alig várja már, hogy velük töltse az ünnepeket, a hétvégét. Akármennyire fáradt, törődjön velük, és vegyen részt a közös programokban. Ha most is kivonja magát, az fájóbb, mint az egész éves elzárkózása. Most vagy soha!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy rendes nagytakarítás talán nem ártott volna: néz körül a lakásában. Most már késő, ne menjen bele a részletekbe. Persze egy elhatározással többet elraktározhat a jövő évet illetően. Magával viszont annál inkább kellene törődnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a hét sem volt túl könnyű, és a következők sem lesznek azok. Mégis próbáljon nyugalmat erőltetni magára, elvégre most a szeretet ünnepe van, nem pörölhet a családtagjaival. Ha nem megy, inkább tegyen egy nagy sétát a téli erdőn.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Most jutott eszébe, hogy valakinek elfelejtett ajándékot venni. Sebaj, a fogyasztói társadalom egyetlen előnye, hogy még ilyenkor is vannak üzletek. Ha mégsem, akkor legyen nagyvonalú, és adja tovább egyik saját ajándékát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi talán, hogy hiába családos, mégis magányos. Ez azért nem egészen így van. Talán túlságosan rutinszerűvé váltak a dolgok a párkapcsolatában. Adjon lehetőséget a változtatásra. Beszéljen, és meghallgatásra lel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kevesebbet kellene törődnie a munkájával. A karácsony nem arra való, hogy az elmaradt könyveléseket, vagy dolgozatjavításokat bogarássza. Legyen nyugodt, még lesz ideje bepótolni. Az elmaradt öleléseket viszont talán soha.

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: