2012-01-13 16:41:37• hírek • Szatmár.ro

Nagyváradon kezdenek a VSK kosarasai

A visszavágó kör első meccsét szombaton 17 órától játssza a VSK a Kőrös-menti városban.

Nagyváradon, a helyi CSM ellen kezdi a visszavágó kört a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata. A meccs egyértelmű esélyesei a szatmáriak, a nagyon gyenge váradi csapat egyfajta edzőmeccsnek ígérkezik Fleseriu lányainak. Az edzésre azonban nagy szükség van: a lányok jövő hétvégén már a Közép-Európa Liga Final Fourjában  játszanak a németországi Wasserburgban.

A nemzetközi sorozatban először az Araddal csapnak össze a lányok, ha nyernek, akkor pedig a német Wasserburg és a cseh Trutnov mérkőzés nyertesével vívnak meg a döntőben. Az aradiak amúgy pihennek most hétvégén, a Sepsiszentgyörgy elleni meccset ugyanis a székelyek anyagi gondjai miatt elhalasztották.

A román női kosárlabda-bajnokság alapszakasza március végéig tart, a tabella első nyolc helyezettje számára pedig a rájátszásban folytatódik a küzdelem. Jelen pillanatban a bajnokság megnyerésére leginkább a Tirgoviste csapata az esélyes: eddig százszázalékos a teljesítményük.

A osztály, 16. forduló, szombat: Alexandriai Teleorman-Bukaresti Rapid, Brassói Olimpia-Târgoviştei CSM, Nagyváradi CSM-Szatmárnémeti VSK, Craiovai SCM -Kolozsvári Universitatea, Gyulafehérvári CSU-Bukaresti CSM Sportul Studenţesc, Bukaresti Olimpia-Temesvári BCM Danzio, Iaşi-i Poli- Marosvásárhelyi Nova Vita. Az Aradi BC ICIM-Sepsiszentgyörgyi BBALL 6 Sepsi BC mérkőzést elhalasztották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: