2014-06-14 14:25:07• hírek • Szatmar.ro

Nagytarnai táborba hívják a református ifjakat

Ismét jóhangulatú táborba hívják a református ifjakat a Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztorai. A vadonatúj táborhely Nagytarnán, az Ecosunhome, azaz a Természet és a Szeretet otthona lassan készen áll, hogy fogadhassa az egyházmegye ifjait.

2014. július 20. és 26. között, vasárnaptól szombatig fiatalos, laza, játékos és hitmélyítő programokban gazdag lehetőséget nyújtanak az ifjúsági munkáért felelőséggel gondoskodó lelki vezetők. Az ifitábor témájában a következő igei mottóhoz igazodik: „És vevé az Úr Isten az embert, és helyezteté õt az Éden kertjébe, hogy mívelje és őrizze azt." (1Móz 2,15) Isten rángbizta a természetet, óriási felelőség. Mit kezdünk vele? Erre válasz: a természetes szeretet.

Az előző években nagysikerű Láthatatlan színház is várja delikvenseit, melynek idei témája maradjon még meglepetés. Ugyanakkor vetélkedők, játékok, koncertek, fokozzák a jóhangulatot, és teszik még emlékezetesebbé az alkalmakat.

Fontos tudnivaló, hogy a tábor inkább sátorhelyeket biztosit, de korlátoltan lehetőség nyílik kisházakban és szobában lakni. Ezt viszont előre kell jelezni a helyi lelkipásztornál, aki továbbadja ezt a szándékot Ilonczai Zsombor főszervezőnek, mert csupán 31 fiú és 31 lány hely áll rendelkezésre. A sátorhely viszonylag korlátlan.

A szervezők a következő eszközöket ajánlják a leendő táborlakók figyelmébe: Biblia, énekeskönyv, lelkészi ajánlólevél, háziorvosi igazolás, keresztlevél vagy személyi igazolvány, füzet, íróeszköz, sátor, matrac, zseblámpa, bögre, gitár, (lehetőség szerint) vízhatlan ruha, tisztálkodási eszközök. Részvételi díj 120 lej. Jelentkezés a lelkipásztori hivatalokban és további információk a következő főszervezőknél: Ilonczai Zsombor, telefon: 0766-662103, email: izsombor@yahoo.com és Rácz Ervin, telefon: 0740-483375, email: refszatmar@freemail.hu. Természetesen a mosoly és a jókedv sem maradhat otthon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: