2019-10-04 08:37:08• hírek • közlemény

Nagyszebeni konferencián népszerűsítették a nagykárolyi látnivalókat

A Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ munkatársai is részt vettek az október 2-4. közötti időszakban Nagyszebenben és Nagydisznódon szervezett, kulturális turizmust segítő utak kialakítását megcélzó szakmai egyeztetésen.

A kilencedik alkalommal megszervezett, Kulturális útvonalak éves konzultatív fóruma elnevezésű egyeztetésre a Turisztikai Minisztérium és az Európai Tanács képviselői hívták meg a nagykárolyiakat.


A nemzetközi fórumon 33 ország 150 meghívottja vett részt, s erre első alkalommal volt példa hazai szinten - mondta el a szaktárca képviselője, Bogdan Trif. Beszédében kiemelte, hogy a rendezvény fő célja, hogy minél nagyobb lendületet adjanak a hazai turizmust, illetve új jelentéssel töltsék meg hazai szinten a „kulturális turizmus” fogalmát. A nagykárolyi csapat számtalan információt osztott meg a konferencia résztvevőivel, illetve más nemzetek képviselőivel építettek ki együttműködési kapcsolatokat, miközben tovább népszerűsítették Nagykároly és környéke, kulturális szempontból is értékes látnivalóit.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: