2018-11-19 14:47:26• hírek • Szatmár.ro

Nagyszabású kulturális programsorozat november 29-től december 1-ig

November utolsó hétvégéjén koncert- és kulturális eseménysorozat lesz Szatmárnémetiben. A nemzeti ünnepen műsorok tucatjaival várják a szervezők a szórakozni vágyókat.

November 29-én a programokba bekapcsolódik a Szatmár Megyei Könyvtár, a Szatmár Megyei Múzeum, az Északi Színház román társulata és a Dinu Lipatti Filharmónia is. A színházi előadások és a kiállításmegnyitó mellett klasszikus zenei koncerttel is találkozhat a közönség.

 

November 30-án, pénteken ismét kiállítás megnyitóra invitálják szatmáriakat, este pedig az ünnepi világítás felkapcsolása következik. A város régi- és Újközpontja pénteken este 7 órától egészen január 5-ig úszik majd fényárban. Az idei karácsonyi díszkivilágítás ismét meglepetéseket tartogat.

 

Szombaton reggel könyvbemutatóval indul a nap a könyvtárban, majd koszorúzással és katonai bemutatóval folytatódik. Délután 3 órakor kezdődik a nagyszínpadi kulturális műsor. Az est fénypontja az Elena Gheorghe és zenekara, majd a Phoenix koncert. A tüzijáték és a lézer show az Október 25-e téren látható majd.

 

A teljes programsorozat részletes leírása az időpontokkal és a helyszínekkel a Facebook eseményen tekinthető meg a következő hivatkozásra kattintva: A hétvégi program Facebook eseménye

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: