2016-09-28 02:31:58• hírek • Blikk.hu

Nagypapa lesz Vágó István, unokájáért még a cigit is leteszi

A népszerű tévés fia, Péter és felesége, Emese ugyanis márciusra várják első gyermeküket. A házaspár már nagyon készül a pici fogadására, Péter a gyerekszobát alakítgatja saját kezűleg, de a leendő unoka nagyszülei is javában tervezgetik a jövőt. Péter a Blikknek elmesélte, hogy mindenki örül a baba érkezésének.

- Egy barátom babavárójára készültünk éppen, amikor megtudtuk, hogy Emese babát vár. Nagyon boldogok voltunk mind a ketten, főleg amikor pár nappal később az orvos is megerősítette a jó hírt. Szóval igen, márciusban megszületik az első gyermekünk - mesélte boldogan Péter.

A házaspár persze a leendő nagyszülőket is boldoggá tette a jó hírekkel.

- Emese szülei sírva fakadtak, de apuéknál is nagy volt a boldogság. Olyannyira, hogy apu például amióta tudja, hogy Emese babát vár, nem gyújt rá, amikor ott vagyunk, ami valljuk be, tőle hatalmas dolog - nevetett Péter utalva arra, hogy Vágó István köztudottan nagyon erős dohányos. - Már mindenki azt tervezi, hogy ki mikor vigyáz majd rá, ki mit csinál majd vele. Az anyósomat meg is kértem, hogy mivel ő orosz anyanyelvű, csak így beszéljen majd hozzá, hiszen ezzel máris egy hatalmas előnnyel indíthatja az életét, kétnyelvű lehet - tette hozzá Péter.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: