2019-12-07 08:48:21• hírek • Szatmár.ro

Nagyot szólt az Irigy Hónaljmirigy, jót bulizott aki eljött a Mikulás Napra

Senkit nem riasztott vissza a hideg időjárás péntek este: ezernél is többen jöttek el és buliztak a városközponti rendezvénygödörnél a Rollscream és az Irigy Hónaljmirigy koncertjén.

Töretlen sikerét éli a City Rádió és a Magyar Ifjusági Kezdeményezés az Identitás Alapítvány, illetve a Romániai Magyar Demokrata Szövetség közös rendezésű Mikulás Napi programsorozata. Pénteken immár nyolcadik alkalommal rendezték meg, az idén is sok érdeklődőt a helyszínre vonzó rendezvényt.

Nem volt még Szatmáron olyan hideg, amelyik elriasztotta volna a bulizni vágyókat, legyenek azok a város lakói, vagy a környező településekről érkező Szatmár megyeiek. Jönnek, mert szeretik ezt a rendezvényt.

És miért ne szeretnék, hisz jó a zene, a karácsonyi vásár forgataga kellemes, forralt bor, finom ételek és egy jó buli várja őket évről évre.

A programok sora délelőtt, 11 órakor kezdődött, amikor is több tucatnyi gyermek szavalatokkal és énekszóval kedveskedett a Mikulásnak, aki mindezt ajándékcsomaggal köszönte meg. Az idei esztendőben összesen 1500 ajándékcsomagot osztott szét a MIK-Mikulás, a Mikulás-napi fellépőket és 15 óvodai csoportot értve ez alatt.

A gyerekek után a nagyobbakat is várták a színpad elé, 18 órától ugyanis a szatmári Rollscream hozta el a legnépszerűbb rock'n'roll és rockabilly dalokat, 19 órától pedig a bulivonat a közel 30 éves pályafutással rendelkező Irigy Hónaljmiriggyel zakatolt tovább.



A két koncert között Pataki Csaba megyei tanácselnök, és Kereskényi Gábor polgármester köszöntötte a jelenlévőket.

Pataki örömét fejezte ki, hogy sikerült ilyen szép számban összegyűlni, így a nyolcadik alkalmon is.
„Azt kívánom mindenkinek, csak ma este legyen irigye, és ha együtt maradunk, ti aki a téren vagytok, és mi aki a színpadon, akkor lesz még kilencedik, tízedik meg sokadik alkalma is még ennek a rendezvénynek”. Majd humorosan hozzátette, röstelli, hogy ez alakalomra sem tudtak énekkel vagy tánccal készülni, viszont ez nem is biztos hogy baj, viszont a fellépők koncertjei mindenkit kárpótolnak majd ezért.

Kereskényi Gábor a City Rádiónak mondott külön köszönetet, hogy idén, 8. alkalommal is megszervezték a szatmáriak egyik kedvenc rendezvényét, majd ő is kifejezte abbéli reményét, hogy jövőre, ugyanilyen felállásban sikerül majd találkozni, itt ezen a rendezvényen.

Az elöljárók beszédeit követően az Irigy Hónaljmirigy tagjai robogtak be a színpadra, a legismertebb dalaikkal érkeztek ezúttal is a megyeközpontba, a közönség tombolt, velük együtt énekelt, és hatalmasat bulizott.

Nem igen volt olyan a téren, aki bánta volna, hogy eljött az idei Mikulás Napra.











 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: