2016-11-02 14:49:58• hírek • Kocsis Zoltán

Nagyon részeg autós okozott balesetet

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Két közlekedési baleset is történt rövid időn belül kedd délután Szatmárpálfalva közelében. Szerencsére mindkét esetben csak anyagi kárt okozott a koccanás. De...

Az első koccanás 17.10-kor történt - nem éppen Szatmárpálfalván, hanem Szatmárnémetiben, a szomszédos település felé vezető úton. A rendőrség elvégezte az ilyenkor szokásos alkoholtesztet, amely fényt derített rá, hogy az egyik érintett, egy 59 éves szatmárnémeti férfi bizony meglehetősen ittas volt. De fogalmazhatnánk úgy is, hogy hullarészeg, mivel a szonda 1,01 mg/l alkoholszintet regisztrált leheletében.

A másik baleset mintegy másfél órával később, immár Szatmárpálfalván történt. A rendőrség ezúttal is elvégezte volna a szokásos alkoholtesztet, de csak félig tudta megtenni: a 39 éves nagypeleskei autós megtagadta azt. Őt a megyei kórházba vitték véralkoholteszt elvégzése érdekében.

A keddi nap folyamán amúgy a forgalmi rendőrség Szatmár megyében 113 bírságot szabott ki 13.625 lej értékben, bevont továbbá négy jogosítványt és egy forgalmi engedélyt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: